Kom på vandet med en venskabsbåd
Kom gratis på vandet med medlemmer af Sejlklubben Ebeltoft Vig. Du kan søge om at få en venskabsbåd, og dermed komme ud at sejle et par gange i løbet af sæsonen.

Prøv at få roret i hånden, og mærk fornøjelsen, når sejlet stryger til tops, og båden styrer gennem vandet ved vindens kraft. Mens I sejler og nyder landets bedste udsigt fra vandsiden, kan I få en god snak om, hvilke fornøjelser der er ved sejlerlivet. Måske får du nye venner for livet - eller en ny interesse for livet!

Sejlklubben Ebeltoft Vig står for formidlingen af "vennerne", og aktiviteten tilbydes gennem Vild med Vand projektet til ikke-medlemmer. Nogle både har plads til en enkelt - andre har plads til en hel familie. I aftaler selv tid og sted for sejladserne - og hvem ved, hvis I svinger godt sammen, kan det være I kan komme med helt til Tunø eller Samsø???

I kan sagtens sejle i regntøj, men er det en lidt rå dag, vil I have glæde af at låne sejlerbukser og redningsveste af sejlklubben eller venskabsbåden. Har du spørgsmål, så skriv eller ring til Lone Bolther Rubin, lone@lonerubin.dk, 24241288. Tilbuddet om at få en venskabsbåd er et led i projekt Vild med Vand.

Svar på spørgsmålene, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige båd og besætning.

Ja tak, jeg ønsker at få en venskabsbåd. Mit navn er:
Your answer
Min/vores adresse er:
Your answer
Emailadresse
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Skriv hvem du/I er, hvor mange I er, og hvor gamle I er
Your answer
Har I erfaringer med at sejle? I så fald beskriv det kort.
Your answer
Skriv evt. ønsker og kommentarer her
Your answer
Hilsen Vild med Vand i Ebeltoft og Sejlklubben Ebeltoft Vig
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms