SLOVENIJA PLANINARI 2021
Planinska zveza Slovenije vabi organizacije članice PZS, k sodelovanju z izvedbo planinskih pohodov, planinskih orientacijskih tekmovanj, alpinističnih in turnokolesarskih tur in športnoplezalnih aktivnosti, katerih namen je širjenje zavesti o pozitivnem pomenu rednega gibanja v naravi, varovanju narave in promocija različnih oblik planinstva ter so namenjene posameznikom različnih starostnih skupin.

Planinska zveza Slovenije bo sofinancirala aktivnosti v višini, ki bo odvisna od odobrenih sredstev na različnih javnih razpisih. V letošnjem letu je razpis objavljen kasneje, zaradi epidemiološke situacije v državi ter zaradi zamaknjenih rezultatov javnih razpisov. Društva se lahko prijavijo tudi z aktivnostmi, ki so jih morebiti že izvedla v letošnjem letu. Zavedamo se, da bodo društva letos nekatere dogodke organizirala z manj udeleženci in to ne bo razlog za izključitev in programa in financiranja. Prav tako se zavedamo, da glede na trenutne epidemiološke razmere v državi, ne morete z zagotovostjo predvideti točnih terminov izvedbe, zato boste lahko termine in lokacije naknadno prilagajali.
Vsako društvo, ki bo sodelovalo v projektu Slovenija planinari, bo za strokovne delavce oz. tiste, ki bodo skrbeli za nemoteno izvedbo aktivnosti, dobilo praktična promocijska darila.

2. prijavni rok, ki je hkrati tudi zadnji prijavni rok se zaključi 31. maja 2021.

Slovenija planinari – planinarite tudi vi!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy