Jelentkezési lap Magyar Költészet Napja beszélgetés Jakabné Petróczy Ilonával 

Magyar Költészet Napja 2023

"S mire nincs szó, nincsen képzet: Az vagy nekem, oh költészet!"

Rendhagyó költészetnapi megemlékezésre készülünk idén könyvtárban. Egy kötetlen, családias hangulatú beszélgetésre várjuk a versbarátokat 2023. március 11-én 18 órára a Baranyi Ferenc Könyvtárba. A verseké lesz a főszerep, arra kérünk mindenkit, hogy hozzá el kedvenc költeményét és ossza meg velünk, osszuk meg egymással! Az est háziasszonya Jakabné Petróczy Ilona lesz, aki civil foglalkozása mellett komoly irodalmi munkássággal is rendelkezik. Ilona Nyáregyházán nőtt fel, majd férjével Pilisre költöztek. Gyermekkora óta verseket ír, kedvelt témái az aktuális életkép vagy a hozzá közel állók életéből merít ihletet. 2011-ben jelent meg önálló verses kötete Kulcsok címmel.

Az esemény megosztói között kisorsoljuk Ilona egy kötetének dedikált példányát.

A rendezvény ingyenes, de kérjük részvételi szándékát jelezze a 06 (30) 795 5129-es telefonszámon, vagy a muvhaz@nyaregyhaza.hu e-mailcímen vagy az alábbi linken!

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A rendezvényre történő belépéssel a résztvevő hozzájárul, hogy az eseményen kép- és videófelvétel készül, melyet a szervező Önkormányzat nyilvános felületein (honlap, facebook, NyárfaLevél újság) felhasználhat.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail cím *
Adatkezelési tájékoztató
A rendezvényre történő belépéssel a résztvevő hozzájárul, hogy az eseményen kép- és videófelvétel készül, melyet a szervező az Önkormányzat nyilvános felületein (honlap, facebook, NyárfaLevél újság) felhasználhat.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy