LLAR D'INFANTS D'ORGANYÀ
AUTORITZACIÓ D’ÚS D’IMATGES DE L’ALUMNAT CURS 2020_21

La fotografia i el vídeo digital han fet possible que, capturar una instantània d’una activitat o d’una excursió, sigui senzill i fàcil. Des de la Llar d’Infants d’Organyà pensem que és una bona manera de donar-vos a conèixer la feina que els vostres fills i filles fan a la llar. Per aquest motiu us demanem el vostre consentiment per a poder compartir aquestes imatges mitjançant els murals, la web de l’Ajuntament, i altres publicacions que es realitzin. És molt important que, per tal de facilitar la nostra tasca, puguem comptar amb la vostra aprovació i confiança.
Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, aquest centre demana el consentiment als pares o tutors legals per poder publicar les fotografies on apareguin els vostres fills i filles on aquests o aquestes siguin clarament identificables.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
En / Na *
Número DNI / NIE / PASSAPORT *
en condició de: *
de l'alumne (nom i cognoms) *
pugui aparèixer en fotografies corresponents a activitats escolars lectives, complementàries i extraescolars organitzades per la Llar d’Infants Municipal d’Organyà, filmacions destinades a difusió educativa no comercial i fotografies per a revistes o publicacions d’àmbit educatiu. *
autoritzo la inclusió al grup de whattssap de la Llar d’Infants d’Organyà. *
Required
Si la resposta a la pregunta anterior és SI, indiqueu el número de telèfon:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy