A XVI-a ediţie a Congresului Absolvenţilor 2018 / ХVI-ый Конгресс Выпусников 2018
Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) vă invită să participați la cel de-al XVI-lea CONGRES al ABSOLVENȚILOR programelor de schimb ale Guvernului SUA, „Oameni și Comunități”, ce va avea loc pe 8 decembrie 2018, ora 9:30-14:00, Summit Events & Conference Center, Strada Tighina 49/3, Chișinău.

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane și europene, lideri de ONG-uri, activiști și profesioniști din diverse domenii.

Oamenii se unesc în jurul unor idei și cauze sociale pe care merită să le cunoaștem. Ce ne leagă și cum creăm noi, oamenii, aceste comunități? De la ceea ce este în comun mai multor ființe sau lucruri, ori că au interese, credințe sau norme de viață comune, până la totalitatea locuitorilor unei țări, ai unei localități și bunurile pe care le administrează în comun. Ce ne determină să credem în propriile forțe? Cât de multă putere avem atunci când avem mai multă comunicare și colaborare?

Termen limită de înregistrare: 5 decembrie 2018, ora 18:00.
1. Nume, Prenume/ Фамилия, Имя *
Your answer
2.Indicaţi programul şi anul participării/ Укажите программу и год участия *
Your answer
3. Telefon de contact/ номер телефона *
Your answer
4. Adresa e-mail/ Адрес електроной почты *
Your answer
5. Localitatea/ Адрес *
Your answer
7. Ocupația și locul de muncă, studii/ Род и место занятий *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy