Nog geen keuze doorgegeven?
U heeft t/m 21 december 2020 de tijd gehad om uw keuze door te geven via de website of de mail. Mocht u nu geen keuze hebben doorgegeven omdat u geen mail of informatie heeft mogen ontvangen met betrekking tot de compensatie, heeft u alsnog de mogelijkheid om uw voorkeur door te geven t/m 5 januari 2021. Wij zullen uw keuze verwerken eind januari 2021. Het kan alsnog zijn dat uw abonnement geïncasseerd wordt. Wij zullen na de incasso de mogelijkheden bekijken.

Heeft u al eerder een keuze doorgegeven? Dan zal de oorspronkelijke keuze die u gemaakt heeft vóór 22 december 2020 defintief zijn.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met sport@gezondgroesbeek.nl
Email address *
Uw voor- en achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
U heeft de keuze uit drie verschillende opties:
1. Steun TotalVit en haar medewerkers! ❤️
Door deze optie te kiezen geeft u aan TotalVit en haar medewerkers te willen steunen, hier zijn wij u ontzettend dankbaar voor! Dit betekent dat er geen aanpassingen in uw abonnement worden gedaan, de incasso loopt door.2. Steun TotalVit en haar medewerkers Sam-Sam!
Door de sam-sam optie te kiezen geeft u aan TotalVit en haar medewerkers te willen steunen, hier zijn wij u ontzettend dankbaar voor! Dit betekent dat er 50% van het maandelijkse abonnementsbedrag geïncasseerd zal worden over de maand januari 2021.3. Geen betaling
Door deze optie te kiezen hoeft u niets te betalen voor de weken dat u bij ons niet heeft kunnen komen sporten. Wij doen in januari geen incasso, uitgaande van de periode van half december 2020 tot half januari 2021.
Kies hier uw optie: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy