Uppfödare/rasklubbar
Arrangören äger rätten att prioritera anmälningar på ett sätt som de finner sig lämpligt i förhållande till vilken typ av BPH som arrangeras. På rekommendation från SKK prioriteras uppfödare och rasklubbar. Under säsongen 2020 har vi beslutat att hålla vissa tillfällen öppna endast för enskilda ekipage som inte ingår i rasklubb eller som är uppfödare.

Uppfödare och rasklubbar som vill delta på ett BPH tillfälle med 8-12 hundar (alltså boka ett helt tillfälle) erbjuder vi ett begränsat antal datum att boka redan nu.
Vill ni boka någon av dessa datum,fyll i formuläret innan 31/10.
/Ingela Wik
Namn på kennel/rasklubb *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
Mobilnummer:
Your answer
Datum vi kan tänka oss att boka. *
Vi kan inte något av förslagen men vill gärna boka en hel dag hos er. Våra förslag på datum är:
Your answer
Vi erbjuder våra uppfödare/rasklubbar en kostnadsfri föreläsning om BPH kvällen innan beskrivning eller vid ett annat tillfälle.Vill ni att vi besöker er för att ha föreläsningen utgår reseersättning med 30 kr/mil. Är det något ni är intresserade av? *
Vi erbjuder arrangerade aktiviteter dagen efter BPH för er som har kennelläger i samband med BPH. Kostnaden varierar beroende på vad ni vill ha för typ av aktiviteter. Skriv fritt vad ni skulle önska så återkopplar vi med ett kostnadsförslag.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service