Διερεύνηση αναγκών
Αγαπητέ γονέα-κηδεμόνα,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΥΠΑΙΘ με το υπ'αριθμ. Φ.478.6/74 /43904/Α2 (7-4-2020) έγγραφό του ζητά την διερεύνηση (σε επίπεδο σχολικής μονάδας) αναγκών σε τεχνολογική υποδομή με στόχο:
1. να υποστηριχθεί άμεσα η εκπαιδευτική διαδικασία, τόσο κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού όσο και μετέπειτα στην ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών στόχων, για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και για την υποστήριξη της διδασκαλίας και των νέων μορφών μάθησης.
2. να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία από όλους αφού πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές (σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης) είτε σε περιοχές με χαμηλό κατά κεφαλήν ΑΕΠ, είτε σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση λόγω έλλειψης βασικού εξοπλισμού. Την κατάσταση αυτή επιβαρύνει περαιτέρω το γεγονός ότι αρκετές οικογένειες δεν διαθέτουν επαρκή αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών για χρήση στο διαδίκτυο (π.χ. λόγω χαμηλού εισοδήματος, πολύτεκνες οικογένειες, τηλεργασία γονέων/κηδεμόνων)

Παρακαλούμε να μας διευκολύνετε ώστε η εκτίμηση των αναγκών που θα κάνει το σχολείο μας να μην είναι αυθαίρετη αλλά να λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές ανάγκες της σχολικής μας κοινότητας. Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα ποσοτικοποιηθούν και θα προωθηθούν εντός της ημέρας στην ΔΔΕ Αχαίας.
Τα προσωπικά δεδομένα μαθητών δεν θα κοινοποιηθούν.
Διάβασα με προσοχή το εισαγωγικό κείμενο και συναινώ με την ένταξη του παιδιού μου στο πρόγραμμα ενίσχυσης με φορητές, ηλεκτρονικές συσκευές. *
Τάξη *
Δηλώστε την τάξη που φοιτά το παιδί σας την φετινή σχολική χρονιά
ΑΜ *
Ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή που θα ωφεληθεί από την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού (έχει σταλεί με SMS)
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
Παρακαλώ να ενταχθεί το παιδί μου στο πρόγραμμα ενίσχυσης με φορητές ηλεκτρονικές συσκευές για τους παρακάτω λόγους:
Σχόλια-Παρατηρήσεις
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy