Prijava za sudjelovanje u programu "Youth Voice for Integrity 2020"
➡️Što je "Youth Voice for Integrity 2020"?

"Youth Voice for Integrity 2020" prvo je izdanje petodnevnog programa koji okuplja mlade u starosti od 16 do 24 godine s ciljem poticanja angažmana mladih u borbi protiv korupcije. 👊🏻 Program se održava od 6.-10. veljače 2020. u Varaždinu, a organiziran je uz financijsku podršku Američkog veleposlanstva u Zagrebu te organizacijsku podršku Tehnološkog parka Varaždin.

➡️Od čega se sastoji program?

Prvi dio programa sastoji se od interaktivnih predavanja i radionica na temu korupcije u medijima, obrazovanju, politici i zdravstvu, a koje će održati predavači koji su stručnjaci u svojim područjima. Cilj programa je ojačati kapacitete mladih u području borbe protiv korupcije, ali im isto tako dati mogućnost da sami iskažu svoj stav i da se njihov glas čuje. 📢

U sklopu drugog dijela programa, sudionici će dobiti priliku osmisliti vlastite inovativne strategije i inicijative za borbu protiv korupcije, pri čemu će ih mentorirati dr. Anatoli Rapoport, stručnjak za rad s mladima i akademsko poštenje s renomiranog američkog sveučilišta Purdue University. Tijekom posljednjeg dana programa, sudionici će predstaviti svoje ideje, a oni koji žele implementirati svoje ideje dobit će mentorsku podršku i nakon završetka programa. 🤗

Dodatno, sudionici će kroz slobodno vrijeme i organizirane posjete imati priliku upoznati grad Varaždin i mlade koji aktivno djeluju u njemu.

Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju u programu.

Radni jezici programa su hrvatski i engleski. Većina programa održat će se na hrvatskom jeziku, no sudionici će raditi sa mentorom iz Sjedinjenih Američkih Država, pa je stoga preduvjet za sudjelovanje razumijevanje i mogućnost aktivne upotrebe engleskog jezika.

➡️Kako mogu sudjelovati u programu i koji su troškovi sudjelovanja?

Prijave su otvorene do 21. siječnja 2020. godine, a za prijavu je potrebno ispuniti ovu prijavnicu. Za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti građani i građanke Republike Hrvatske u starosti od 16 do 24 godine. Nakon zatvaranja prijava, sve zaprimljene prijave će se evaluirati i za sudjelovanje će biti odabrano 20 polaznika. Svi prijavljeni dobit će povratnu informaciju o statusu vlastite prijave najkasnije do 28. siječnja 2020. godine.

Svi troškovi sudjelovanja su u potpunosti pokriveni, a oni uključuju smještaj u hotelu, prehranu (tri obroka dnevno + pauze za kavu), materijale za konferenciju i svečanu finalnu večeru u restoranu. Troškove prijevoza do Varaždina sudionici snose sami.

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na adresu youthvoiceforintegrity@gmail.com. Pokretačica i voditeljica projekta je Kaja Pavlinić (kajapavlinic0@gmail.com).

Rukovanje osobnim podacima, sakupljenima u sklopu ove prijave, bit će izvršeno sukladno europskom zakonodavstvu (EU Directive 95/46/EC).
Email address *
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Mjesto boravišta/prebivališta *
Your answer
Spol *
OIB *
Your answer
Broj mobitela *
Your answer
Fakultet/srednja škola *
Navedite fakultet/srednju školu koji/koju pohađate, uz smjer (ako postoji).
Your answer
What is your motivation to participate in this program? (max. 300 words) *
Please reply in English. If selected for the program, you will be working with a mentor from the US, so we want to make sure you're comfortable with the active use of the language.
Your answer
Please self-assess your proficiency in English *
Please reply in English. If selected for the program, you will be working with a mentor from the US, so we want to make sure you're comfortable with the active use of the language.
Poor
Excellent
Koji su primjeri korupcije s kojima si se do sad susreo/la u životu? Kako bi definirao/la korupciju? Na što sve, po tvom mišljenju, utječe korupcija? (max. 300 riječi) *
Your answer
Kada bi na jedan dan dobio/la mogućnost da donosiš sve odluke u Hrvatskoj, na koji način bi se borio/la protiv korupcije? (max. 500 riječi) *
Your answer
Imaš li prethodnog iskustva u ovom području ili drugim područjima vezanima uz mlade (volontiranje, aktivizam, sudjelovanje u projektima i konferencijama)? Ako da, koje je tvoje prethodno iskustvo? *
Pri odabiru sudionika, nastojat ćemo održati ravnotežu između iskusnijih i onih s manje iskustva. Prethodno iskustvo nije preduvjet za sudjelovanje u programu.
Your answer
Postoje li posebni prehrambeni zahtjevi (npr. alergije, veganstvo, vegetarijanstvo i slično), zdravstveni problemi ili druge stvari za koje smatraš da bi trebali znati?
S ciljem osiguravanja adekvatnih i ugodnih uvjeta rada svakom sudioniku, nastojimo se prilagoditi svim potrebama sudionika.
Your answer
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy