Taller: Reflexologia facial Dien Chan - Balaguer, 2 setembre 2017

En aquest taller, molt pràctic, aprendrem a trobar i a mantenir el nostre equilibri de Salut en la visió Holística (Equilibri Energètic, mental / emocional i físic) a través de la Reflexologia Facial Dien Chan.

Veurem per exemple com cada dolència física (un mal de cervicals, dolor al genoll, etc.) es pot treballar en 8 llocs diferents del cos, amb uns efectes de millora instantanis, ja que es tracta d'estimular l'organisme per a la seva pròpia autoregulació i autosanació.

Així mateix, aprendrem els principals esquemes facials YING-YANG i la seva correspondència amb els òrgans interns.
També ens portarem a casa, una llista de 12 massatges facials que si es practiquen cada matí, els resultats són sorprenents en tot just 3 minuts, i per si fos poc, també podem practicar 2 massatges més de nit abans d'anar a dormir, amb un efecte molt relaxant sobre el sistema nerviós i que ens ajudaran a combatre l'insomni, a relaxar-nos i a que tinguem un son reparador.
Partim que "Cada punt és un diamant, el nostre rostre és un hort de plantes medicinals", simplement cal activar aquests punts per notar una gran millora en el nostre estat de Salut Holística.

A part, també s'explicaran hàbits de vida saludables (amb plantes medicinals de Pàmies Vitae, ús de l'aigua de mar, la importància de una bona alimentació, prevenció de la hipertensió arterial, colesterol, diabetis, càncer .. etc.)

Dissortadament, l'estil de vida habitual en les societats occidentals, sobre tot en els errors alimentaris tan comuns, ens porten a aquests estats de malaltia gens favorables. Tenim la premissa que les malalties no existeixen, sinó que hi ha persones malaltes, perquè la malaltia és un efecte, no la causa.....

Farem també una petita introducció a la "quàntica" com a manera de sanació a nivell cel·lular, realment meravellós.
Comptem en el suport de l'Escola Internacional de Multirreflexologia Dien Chan (EIMDC) per al desenvolupament del taller i és una garantia de que li treureu un 100% de profit.

Imparteix: Jordi Rubio Garrido (*)

(*) Terapeuta holístic en:
· Geocromoterapia - Medicina de l'Hàbitat - (Institut Geocrom 2009-2010)
• Reiki Usui-Tibetà I, II, III (Esther Beltran 2011-2012)
• Tallers Energia Quàntica i pràctiques (Quantvida 2012-2015)
• Seminaris Coaching (Your Trainer 's Group 2013-2015)
• Reflexologia Podal i Holística (Ismet, 2016)
• G.O.M: Sanació, Protecció, reequilibrat Energètic (Ismet 2016)
• Teràpia Ortomolecular (Ismet 2016)
• Kinesiologia (Censana 2016)
• Facioteràpia DIEN CHAN: REFLEX, PRO, CLINIC. (EiMDC 2016)
• ESTETICA TERAPEUTICA CHAN'BEAUTE (EiMDC 2016)
• EFT (Tapping): Tècniques d'Alliberament Emocional (Ismet 2016)

INFORMACIÓ SOBRE EL TALLER:

-- Horari: De 17:00 a 20:00 h aprox.

-- Lloc: Ecocentre Pàmies - Dolça Revolució - Balaguer (Lleida)

-- Com arribar a l'Ecocentre Pàmies- Dolça: http://goo.gl/LU35In

-- Col·laboració taller: 20 €

-- L'import de la col·laboració per assistència al taller es podrà realitzar mitja hora abans de començar el mateix i, per aquest motiu, recomanem als assistents procurin venir amb puntualitat. Solament es podrà realitzar la col·laboració en efectiu

* En cas de baixa al taller per qualsevol motiu personal, us demanem que ens ho comuniqueu el més aviat possible, al telèfon 669548300, per tal de poder avisar a les persones que es trobin en situació de reserva.


NOTES IMPORTANTS: El taller té les places limitades a l'aforament de la sala. Es recomana als assistents que portin bloc de notes, bolígraf i roba còmoda.
------------------------------------------------
Activitats matinals fora de programa (*)
10:00 a 11:30 h: Visita guiada gratuita als hivernacles de plantes medicinals de l'empresa Pàmies Vitae, a càrrec de voluntaris de la Dolça Revolució.
11:00 a 12:00 h: Consultori grupal obert i gratuït sobre malalties personals i el seu tractament amb teràpies alternatives i naturals. Coordinador: Aleix Pàmies - naturòpata de l'Ecocentre Pàmies-Dolça Revolució.
12:00 a 14:00 h: Xerrada de Josep Pàmies i/o Aleix Pàmies amb consells i recomanacions per a l'autogestió de la salut.

(*) No és necessària la inscripció. Totes les activitats matinals són gratuïtes.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CASTELLANO:

TALLER: REFLEXOLOGIA FACIAL DIEN CHAN - Balaguer, 2 septiembre 2017

En este taller, muy práctico, aprenderemos a encontrar y mantener nuestro equilibrio de Salud en la visión Holística (Equilibrio Energético, mental / emocional y físico) a través de la Reflexología Facial Dien Chan.

Veremos por ejemplo como cada dolencia física (un dolor de cervicales, dolor en la rodilla, etc.) se puede trabajar en 8 lugares diferentes del cuerpo, con unos efectos de mejora instantáneos, ya que se trata de estimular el organismo para la su propia autorregulación y autosanación.

Asimismo, aprenderemos los principales esquemas faciales YING-YANG y su correspondencia con los órganos internos.
También nos llevaremos a casa, una lista de 12 masajes faciales que si se practican cada mañana, los resultados son sorprendentes en apenas 3 minutos, y por si fuera poco, también podemos practicar 2 masajes más de noche antes de acostarse, con un efecto muy relajante sobre el sistema nervioso y que nos ayudarán a combatir el insomnio, a relajarnos y a que tengamos un sueño reparador.
Partimos de que "Cada punto es un diamante, nuestro rostro es un huerto de plantas medicinales", simplemente hay que activar estos puntos para notar una gran mejora en nuestro estado de Salud Holística.

Aparte, también se explicarán hábitos de vida saludables (con plantas medicinales de Pàmies Vitae, uso del agua de mar, la importancia de una buena alimentación, prevención de la hipertensión arterial, colesterol, diabetes, cáncer .. etc.)

Desgraciadamente, el estilo de vida habitual en las sociedades occidentales, sobre todo en los errores alimenticios tan comunes, nos llevan a estos estados de enfermedad nada favorables. Tenemos la premisa de que las enfermedades no existen, sino que hay personas enfermas, porque la enfermedad es un efecto, no la causa .....

Haremos también una pequeña introducción a la "cuántica" como forma de sanación a nivel celular, realmente maravillosa.
Contamos en el apoyo de la Escuela Internacional de Multirreflexologia Dien Chan (EIMDC) para el desarrollo del taller y es una garantía para obtener un 100% de provecho.

Imparte: Jordi Rubio Garrido (*)

(*) Terapeuta holístico en:
· Geocromoterapia - Medicina del Hábitat - (Instituto Geocrom 2009-2010)
• Reiki Usui-Tibetano I, II, III (Esther Beltran 2.011-2.012)
• Talleres Energía Cuántica y prácticas (Quantvida 2012-2015)
• Seminarios Coaching (Your Trainer 's Group 2013-2015)
• Reflexología Podal y Holística (Ismet, 2016)
• G.O.M: Sanación, Protección, reequilibrado Energético (Ismet 2016)
• Terapia Ortomolecular (Ismet 2016)
• Kinesiología (Censana 2016)
• Facioterapia DIEN CHAN: REFLEX, PRO, CLINIC. (EiMDC 2016)
• ESTETICA TERAPEUTICA CHAN'BEAUTE (EiMDC 2016)
• EFT (Tapping): Técnicas de Liberación Emocional (Ismet 2016)

INFORMACIÓN SOBRE EL TALLER:

- Horario: De 17:00 a 20:00 h aprox.

- Lugar: Ecocentro Pàmies - Dulce Revolución - Balaguer (Lleida)

- Cómo llegar al Ecocentro Pàmies- Dulce: http://goo.gl/LU35In

- Colaboración taller: 20 €

- El importe de la colaboración para asistencia al taller se podrá realizar media hora antes de comenzar el mismo y, por este motivo, recomendamos a los asistentes procuren venir con puntualidad. Solo se podrá realizar la colaboración en efectivo

* En caso de baja en el taller por cualquier motivo personal, le pedimos que nos lo comunique lo antes posible, en el teléfono 669548300, para poder avisar a las personas que se encuentren en situación de reserva.

 
NOTAS IMPORTANTES: El taller tiene las plazas limitadas al aforo de la sala. Se recomienda a los asistentes que lleven bloc de notas, bolígrafo y ropa cómoda.
------------------------------------------------
Actividades matinales fuera de programa (*)
10:00 a 11:30 h: Visita guiada gratuita a los invernaderos de plantas medicinales de la empresa Pàmies Vitae, a cargo de voluntarios de la Dulce Revolución.
11:00 a 12:00 h: Consultorio grupal abierto y gratuito sobre enfermedades personales y su tratamiento con terapias alternativas y naturales. Coordinador: Aleix Pàmies - naturópata del Ecocentro Pàmies-Dulce Revolución.
12:00 a 14:00 h: Charla de Josep Pàmies y / o Aleix Pàmies con consejos y recomendaciones para la autogestión de la salud.

(*) No es necesaria la inscripción. Todas las actividades matinales son gratuitas.


Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Adreça electrònica / Correo electrónico *
Your answer
Telèfon de contacte / Teléfono de contacto *
Your answer
Localitat i província on resideix / Localidad y província donde reside *
Your answer
Taller: REFLEXOLOGIA FACIAL DIEN CHAN - Balaguer, 02.09.17 *
Vull rebre informació dels propers tallers, cursos i activitats que organitza la Dolça Revolució / Quiero recibir información de los próximos talleres, cursos y actividades que organiza la Dulce Revolución
Comentaris / Comentarios
Your answer
REFLEXOLOGIA FACIAL DIEN CHAN
Jordi Rubio Garrido - Terapeuta reflexofacial Dien Chan - EiMDC
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms