Anmälan till Unga Forskares Riksstämma och Kongress 2019
Här är kan du anmäla dig som ombud, medlem eller förtroendevald på Unga Forskares Riksstämma och Kongress. Funktionärer anmäler sig här efter bekräftelse från Paula, paula.langoe@ungaforskare.se

Är du under 16 år?
Om du är under 16 år görs anmälan av målsman.
Ombud
Ombud är du som fått mandat att rösta för en av Unga Forskares medlemsföreningar som du är medlem i.
För dessa står Unga Forskare för resa, boende och mat. Ombuden är välkomna att kostnadsfritt delta på samtliga aktiviteter under helgen.
Övriga medlemmar är välkomna att delta på riksstämmans öppnande, påverkanstorg, kongressen samt riksstämman (hela söndagen). Du som övrig medlem står för egna resor, mat och boende.
Se mer information i kallelsen, länk finns nedan.
Boende
I år har vi bokat City Hotel Örebro för våra ombud. Rummen är dubbelrum med 2-3 enkelbäddar. Det finns sängar, sängkläder och handdukar, men packa tandborste och liknande.
Kallelsen
Om du vill läsa kallelsen hittar du den här: ungaforskare.se/kallelseriksstämman2019
Handlingarna
Handlingarna mailas till samtliga deltagare den 11 oktober.
Om du som ombud önskar få handlingarna utskrivna och hemskickade med post kontakta Paula via paula.langoe@ungaforskare.se senast den 9 oktober.
GDPR
Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill Unga Forskare vara tydliga med hur/varför vi önskar samla in personuppgifter i samband med Riksstämman och Kongressen, samt hur vi kommer hantera det insamlade materialet.
Insamlade personuppgifter kommer att användas för sammanställande av deltagarlista, samt för kommunikation med målsman (i de fall deltagaren är under 16 år) och deltagare innan, under och efter Riksstämman och Kongressen. Denna lista kan komma att sparas upp till 1 år. Deltagares namn, epostadress och förening som lämnas här sparas på Unga Forskares server samt i låst arkivskåp på Unga Forskares Kansli i högst 10 år.
Förening, För- och Efternamn kommer dessutom att användas för voteringslista och därmed vara en del av protokollet från Riksstämman, vilket arkiveras av historiska skäl efter 10 år.
För att vi exempelvis ska kunna ta bilder under Riksstämman och Kongressen på deltagare och annat som har med deltagandet att göra behöver vi även målsmans godkännande (i de fall deltagaren är under 16 år). Likaså hoppas vi få er tillåtelse att använda en del av materialet i vår kommande kommunikation och marknadsföring kring Unga Forskare och Riksstämman samt Kongressen. Materialet kan användas i marknadsförings- och inspirationssyfte i högst 10 år. Därefter lagras materialet av historiska skäl på Unga Forskares server samt, vad gäller tryckt material, på Unga Forskares kansli.
Frågor?
Hör av dig till Paula via paula.langoe@ungaforskare.se eller 073 853 47 47
Vilket pronomen vill du tilltalas med?
Här kan du som vill, skriva vilket pronomen du vill bli tilltalad med. Exempel: Han, hon, hen, flera av dessa eller något annat.
Your answer
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Epostadress *
Behöver vi för att kunna skicka handlingarna samt övrig information till dig inför Riksstämman och Kongressen
Your answer
Telefonnummer *
Behöver vi för att kunna nå dig inför, under och efter Riksstämman och Kongressen
Your answer
Har du några matpreferenser eller allergier?
Förtydliga gärna om du har luftburen och/eller allvarlig allergi.
Your answer
Har du någon viktig information som vi behöver känna till om dig?
Något som skulle vara bra för oss att känna till i t.ex samband med boende, resa, mötet, måltiderna eller något annat.
Your answer
Födelsedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Är du under 16 år? *
Om du är under 16 behöver målsman anmäla dig.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Forskare. Report Abuse