Søknad til Regions Team i Trial 2019
Regionens Trial Team i NMF er satsingsgrupper på tvers av klubbene i regionen, slik at utøvere kan komme sammen å trene med de som har ambisjoner og er på omtrent samme nivå. Vi åpner for inntak av nye utøvere i 2019.
Det forutsettes at utøvere som ønsker å søke, er i aldersgruppen fra 13 -17 år ved første gangs inntak, og at de satser langsiktig (minimum 2 år) og nasjonalt/evt. internasjonalt. Er du 12 år i år, men fyller 13 i løpet av neste år kan du søke på teamet.

Teamet har flere felles samlinger i løpet av et år. Du må regne med samlinger på forskjellige steder i din region etter oppsatt terminliste, og må derfor være mobil for å kunne delta på samlinger og konkurranser i løpet av året. Utøvere bør kjøre Norges Cup i klasse Ungdom eller Junior. Vi håper også at du kunne tenke deg å kjøre Nordisk og evt. andre internasjonale løp, med dette er ikke et krav. NMF grenen trial støtter teamet med midler, men dog i begrenset omfang. En egenandel må påregnes. Søker og dens støtteapparat må derfor selv være villig til å bidra økonomisk for å kunne delta.
Søknader vil bli vurdert av grenleder i trial, samt ansvarlig for regionens teamene og evt. andre med idrettskompetanse.

Søknadsfrist er 18 februar. Beskjed om opptak i teamet kan forventes så snart som mulig etter søknadsfristen.

Denne søknadsrunde gjelder ikke Region Øst, de har et eget opplegg og har hatt opptak i teamet.
Navn på utøver *
Fødseldato: *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobil *
E-post *
Lisens nummer *
Hvilken Region tilhører du? *
Målsetninger for 2019 *
Hvilke løp skal du kjøre i 2019 *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy