Liittyminen Sigma-kiltaan
Hei sinä Oulun yliopiston uusi fys/mat perustutkinto-opiskelija!

Täyttämällä alla olevan jäsenhakemuksen ja maksamalla liittymismaksun (30e), voit liittyä Sigma-kilta ry:n varsinaiseksi jäseneksi. Liittymismaksu oikeuttaa jäsenyyteen koko perustutkinto-opintojesi ajaksi, tai enintään seitsemäksi vuodeksi. Jäsenistö on killan toiminnassa etusijalla, ja jäsenillä on myös mahdollisuus vaikuttaa killan päätöksentekoon osallistumalla kokouksiin tai asettumalla ehdolle killan hallitukseen. Jäsenyytesi alkaa, kunhan killan hallitus on hyväksynyt hakemuksesi. Ilmoitus hyväksymisestä sekä jäsenmaksuohjeet pyritään lähettämään sinulle sähköpostitse viimeistään kahden viikon kuluttua hakemuksesta.


Hakemukseen tarvittavat tiedot
---------------------------------------------------------
Tarvitsemme nimen ja kotipaikan, että voimme tunnistaa jäsenemme, ja koska yhdistyslaki niin vaatii. Sähköpostiosoitetta tarvitsemme jäsenyysasioiden hoitamiseen liittyvää yhteydenpitoa, kuten jäsenmaksun laskutusta, varten. (Huom. Jos haet jäseneksi muuten kuin tällä lomakkeella, voit korvata sähköpostiosoitteen postiosoitteella. Tästä voi kuitenkin koitua ylimääräisiä toimitusmaksuja, esim. 2e/kirje.) Meidän tarvitsee myös tietää, että haet nimenomaan varsinaiseksi jäseneksi ja olet siihen oikeutettu. Jäsenyystietojen käsittelyn katsomme killan oikeutetuksi eduksi, mutta pyydämme siihen varmuuden vuoksi myös suostumuksen. Tarvitsemme myös hakemuksen päiväyksen tai aikaleiman.

Miten käsittelemme tietojasi?
---------------------------------------------------------
Lomakkeella kerättäviä tietoja tallennetaan jäsenrekisteriimme. Rekisteriin tallennetaan myös muita jäsenyyteen liittyviä tietoja, kuten jäsenmaksun viitenumero ja maksupäivä. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on killan jäsenyyteen liittyvien asioiden hoitaminen. Rekisterin avulla laskutetaan jäsenmaksut, pidetään kirjaa jäsenyyksistä ja tarvittaessa tarkistetaan onko henkilöllä jotain jäsenyyden suomia oikeuksia, kuten äänioikeus tai esim. oikeus osallistua jollekin exculle halvemmalla.

Henkilötietojasi käsitellään lain ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti, huolellisesti ja tietosuojaasi kunnioittaen. Killan jäsenillä on erikseen pyytämällä oikeus nähdä muiden killan jäsenten nimet ja kotipaikat (yhdistyslaki 11§), mutta muilta osin henkilötietojasi käsitellään killan sisällä vain killan tai sen hallituksen valitsemien luottamushenkilöiden toimesta. Jos tietoja siirretään tietojen käsittelijöille (esim. tallennetaan pilvipalveluun), huolehditaan, että tämä on luotettava taho. Lisätietoa jäsenrekisterin nykyisistä henkilötietojen käsittelyn käytännöistämme voit lukea käsittelytoimien kuvauksesta nettisivuiltamme: http://www.sigma-kilta.net/?q=tenttijatiedostoarkisto.
---------------------------------------------------------
Email *
Koko nimi *
Kaikki etunimet ja sukunimi
Kotipaikka *
Nykyinen kotikuntasi, eli kunta jossa olet kirjoilla (esim. Oulu, Utsjoki, Tyrnävä). Jos sinulla ei ole kotikuntaa Suomessa, ilmoita vastaava ulkomaan kotipaikka.
Vahvistus *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy