TEMASTUDIER: Crossdressing workshop
SOMA Crossdressing för 12-16 åringar 24-25.2.22 under sportlovsveckan v. 8,  kl. 11-16.30 hos Teaterskolan DOT på Busholmen.

Gratis för Teaterskolan DOTs elever, för vilka den räknas inom temastudierna, andra betalar en deltagaravgift.

Under de två dagarna (10h) får teaterskolans elever skapa både en fiktiv manskaraktär (Drag King) och kvinnokaraktär (Drag Queen), och därefter välja vilken de jobbar vidare med.
Genom att klä på dig könstypiska kläder och förändra sitt utseende med hjälp av smink och accessoarer stiger deltagarna in i en helt ny värld.

Vi prövar tillsammans genom drama- och teaterövningar på stereotypt manligt och kvinnligt uttryck och funderar över hur det ger oss möjligheter eller sätter gränser. Målet är att testa och tillåta och ha kul tillsammans.
Tanken är att både bekanta sig med konstformen Crossdressing och att testa på olika uttryck kopplade till könsroller. Ingen förhandskunskap behövs, bara att du är nyfiken på att testa på drag och fundera lite på vilka könsroller som finns och hur de påverkar oss.

Vi önskar att deltagarna tar med sig könstypiska kläder, skor och klackskor, mössa/lippis/smycken m.m. för att skapa både en manlig OCH en kvinnlig karaktär. De manliga kläderna och skorna får gärna vara en storlek större än vad du själv har, de kvinnliga kläderna och skorna ska gärna passa. Smink, hår och accessoarer har ledarna med sig.

Ledare för kursen är Sofia Törnqvist och Maria Helander. Sofia Törnqvist jobbar som skådespelare, regissör och pedagog. Maria Helander jobbar som dramapedagog, kulturproducent och skådespelare.


Målgrupp: Teaterskolans elever och ungdomar i åldern 12-16 år

Tidpunkt: 24-25.2 kl.11-16.30 båda dagarna

Plats: Hos DOT på Busholmen (Medelhavsgatan 14)

Pris: Gratis för Teaterskolans elever, 100€ för övriga.

Begränsat antal platser max 16 deltagare.


En bekräftelse skickas åt er per e-post att ni fått plats på lägret.

Uppgifterna som angivs i anmälningsblanketten samlas in för att de behövs för undervisningen och kommunikationen med deltagarna och vårdnadshavarna. Uppgifterna delas inte med utomstående.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Deltagarens förnamn *
Deltagarens efternamn *
Deltagarens ålder *
Vårdnadshavarens förnamn *
Vårdnadshavarens efternamn *
Vårdnadshavarens e-postadress *
Vårdnadshavarens telefonnummer *
Får deltagaren fotograferas? (Foton kan användas i marknadsföring (t.ex social media, pressmeddelanden och på vår hemsida) samt till rapportering. *
Får deltagarens namn (för- och efternamn) anges i eventuell tidningsreportage eller dylikt? *
Kan deltagaren ta sig självständigt till och från lägret? *
Allergier, specialdieter eller något annat ni vill att vi beaktar angående deltagaren? *
Är deltagaren elev i Teaterskolan DOT? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy