Dobrodelna dražba dresa Tima Gajserja ZA mlade športne upe 
Spletna dražba ZA Mlade športne upe, ki ji organizira Lions klub Konjice poteka po principu "Kdo ponudi več, ta kupi". Pričenja se dne 7.7.2023 in se bo zaključila na Konjiškem maratonu 2023 v nedeljo 26.9.2023.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in Priimek ali naziv podjetja/organizacije *
Kontaktni elektroki naslov: *
Kontaktna mobilna številka: *
Za podpisan dres Tima Gajserja ponujam znesek v višini ( v EUR):  *
PONUJENEGA ZNESKA NA DRAŽBI
V kolikor želite povečati ponujeni znesek na dražbi ponovno vpišite vaše podatke in nov znesek na spletni povezavi do tega obrazca.
ZAVEZA ZA PLAČILO NAJVIŠJE PONUJENE DONACIJE 
Z vpisom zgornjih podatkov in ponujeno donacijo se zavezujete, da boste v primeru, da boste ponudili najvišjo donacijo v sklopu dobrodelne dražbe ZA Mlade športne upe 2023 za podpisan dres Tima Gajserja, v roku 24 ur po zaključku dražbe na poseben transakcijski račun dobrodelne akcije nakazali v sklopu dražbe ponujen najvišji znesek z vaše strani. V kolikor zneska ne boste poravnali v predpisanem roku, pravica do izdraženega dresa preide na naslednjega dražitelja po vrsti vseh dražiteljev.
UVRSTITEV NA SEZNAM POTRJENIH DRAŽITELJEV
Na seznam uradnih dražiteljev na spletni strani akcije ZA Mlade športne upe vas bomo uvrstili po tem, ko bomo od vas prejeli potrditveni mail v katerem boste potrdili navedene podatke in ponujen znesek. Mail v katerem vas bomo pozvali k potrditvi podatkov vam bomo poslali na mail ki ste ga navedli v tem obrazcu iz uradnega maila akcije E: mladisportniupi@gmail.com.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy