Aanmelden WK toertocht 2018
Op 21 Juli organiseert StepteamTwente twee toertochten tijdens het WK steppen in Losser. Zo kun je naast toeschouwer zijn een gezamelijke tocht steppen in de mooie omgeving van Twente. Zowel de 45 als de 25 km tocht starten om 14.30 uur. Startpunt: voor het gemeentehuis, raadhuisplein 1 (dit is de start/finish plek voor het WK) = knooppunt 13.

Een wereldkampioenschap steppen in Nederland is een bijzonder evenement . Dit vraagt natuurlijk veel vrijwilligers voor diverse taken. Stepteam Twente zal het erg op prijs stellen als jullie ook een steentje willen bijdragen op deze dag. Zo maken we ons als toersteppers gezamelijk nuttig en hebben we tevens een leuke tocht en een mooi evenement.
s'avonds is er een diner gepland en aansluitend een feest met veel muziek voor alle wedstrijdrijders, toersteppers en vrijwilligers. De kosten hiervan zijn € 20,00 p.p.maar voor vrijwilligers gratis!!!
Ook is er mogelijkheid tot overnachten. Wij zijn als toergroep nog iets aan het regelen. Dus wil je blijven overnachten laat het even weten.

Aanmelden voor 7 juli i.v.m. het eten tijdens het feest.

Email address *
Naam *
Your answer
e-mail *
Your answer
Adres *
Your answer
postcode en plaats *
Your answer
Telefoon *
Your answer
afstand *
Required
Ik help tevens mee als vrijwilliger *
Toelichting en vragen wat betreft het meehelpen als vrijwilliger
Your answer
Ik wil graag deelnemen aan het diner en het feest *
Ik wil graag overnachten
Stephuur
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms