Δημοσκόπηση επιλογής επιθυμητού σεναρίου
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Σκοπός της Έρευνας
Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αμαρουσίου είναι μία μελέτη στρατηγικού χαρακτήρα με σκοπό να προδιαγράψει την αυριανή μέρα στην κινητικότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Αμαρουσίου.

Η Ομάδα Έργου του ΣΒΑΚ σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου προέβη στην δόμηση 2 εναλλακτικών σεναρίων:

1) Σενάριο 1: "Ήπιο Σενάριο"

2) Σενάριο 2: "Ριζοσπαστικό Σενάριο"

Κάθε ένα εκ των προαναφερθέντων σεναρίων αποτελείται από ένα σύνολο παρεμβάσεων και μέτρων με σκοπό την βελτίωση 5 Τομέων Αστικής Κινητικότητας:

Ι. Οδικό Δίκτυο
ΙΙ. Διαχείριση Στάθμευσης
ΙΙΙ. Δημόσια Συγκοινωνία
IV. Αστικό Περιβάλλον και υποδομές Πεζών και Ποδηλάτων
V. Εμπορευματικές Μεταφορές

Τηρώντας τις αρχές της συμμετοχής των πολιτών στην διαδικασία εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η ομάδα του ΣΒΑΚ διαμόρφωσε ένα ερωτηματολόγιο πληροφόρησης και επιλογής επιθυμητού σεναρίου με σκοπό να δώσει στους πολίτες την δυνατότητα να προδιαγράψουν αυτοί την επόμενη μέρα στις μετακινήσεις τους.

Στις επόμενες σελίδες περιγράφονται τα μέτρα του κάθε σεναρίου στους 5 Τομείς Αστικής Κινητικότητας. Για κάθε μία κατηγορία, μετά την περιγραφή των μέτρων, καλείστε να ψηφίσετε ποιο από τα δύο σενάρια σας φαίνεται καταλληλότερο για τον Δήμο και παράλληλα να σχολιάσετε την επιλογή σας.

Παρακαλούμε αφιερώστε 5 λεπτά να δείτε τις πιθανές παρεμβάσεις που προτείνει κάθε σενάριο και πείτε μας την γνώμη σας ώστε να συμμετέχετε και εσείς ενεργά στη βελτίωση των περιβαλλοντικών, λειτουργικών, κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών της πόλης.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy