Inschrijvingsformulier braakbal-pluizen en slaapplaats blauwe kiekendief - zaterdag 18 november 2023
Via dit formulier kan je je aanmelden voor de workshop 'braakballen pluizen' met aansluitend bezoek aan een winterslaapplaats van blauwe kiekendieven in de regio Tienen. Het zijn de braakballen van deze fascinerende soort die we onder leiding van een expert gaan pluizen om bij te leren over het winterdieet van blauwe kiekendief. Dat kan gaan van muizen tot vogels. 

Iedereen is welkom vanaf 12u00 in Natuur.huis De Gors in Vissenaken (Metselstraat 75, 3300 Tienen). Neem gerust jouw picknick mee,  drank is ter plaatse verkrijgbaar. Om 12u30 leiden we de workshop in met wat praktische uitleg en vanaf 13u00 werpen we ons op een berg braakballen die vrijwilligers het voorbije jaar verzamelden op Haspengouwse slaapplaatsen. Materiaal om het braakbalpluizen veilig en correct uit te voeren wordt voorzien.

Rond 16u30 trekken we dan samen naar een slaapplaats van kiekendieven in de omgeving van Outgaarden of Landen. We sluiten de activiteit af met een friet en een drankje rond 19u30.  

Deze workshop wordt georganiseerd door Vzw Veldwerk en INBO in samenwerking met Werkgroep Grauwe Gors. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk. Voor vragen kan je terecht bij 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik kom naar de workshop 'braakballen pluizen' op zaterdag 18 november vanaf 12u in Natuur.huis 'De Gors' *
Ik doe aansluitend mee aan volgende activiteiten (eigen wagen of carpooling) *
Required
Hoe kwam je op de hoogte van deze activiteit? *
Required
Ik heb nog een vraag of suggestie
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Vzw Veldwerk. Report Abuse