Nuorten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia kohtaamisesta sairaanhoitajan vastaanotolla terveyskeskuksessa
Tutkimuksen aihe on : Nuorten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia kohtaamisesta sairaanhoitajan vastaanotolla terveyskeskuksessa.
(Nuorella viitataan tässä opinäytetyössä 18-29 vuotiaaseen henkilöön)


Tutkimus liittyy opinnäytetyöhön samasta aiheesta. Kysely on sähköisessä muodossa. Kyselyyn pääsee linkin kautta. Kysely alustana toimii google forms. Kyselyssä on yksi kysymys ja tekstikenttä, johon vastataan vapaasti ja omin sanoin. Kysely on täysin vapaaehtoinen ja tutkimuksesta voi vetäytyä pois milloin vai. Kysely ja tutkimus kunnioittavat vastaajien yksityisyyttä ja anonymiteettiä. Vastaukset säilytetään ja hävitetään turvallisesti ja asian mukaisesti.

Tutkimuksesta voi ja saa vetäytyä pois silloinkin, kun kysymykseen on jo vastannut. Kysely ei ole pakollinen ja siihen vastataan omasta tahdosta. Kyselyyn vastatessa vastaaja saa myös päättää kuinka laajasti vastaa, toki tutkimuksen kannalta laajat ja tarkat kuvaukset oleellisia. Kyselyssä ei kysytä mitään vastaajien tietoja. Ainoa kysymys kyselyssä on: Millaisia kokemuksia kohtaamisesta sinulla on sukupuoli- ja seksuaalivähemmistön edustajana sairaanhoitajan vastaanotolta terveyskeskuksesta? Vastaukset säilytetään salasanan takana tietokoneella ja niihin ei ole pääsyä kellään muulla kuin tutkimuksen tekijällä. Vastaukset poistetaan, kun niitä ei tutkimuksessa enää tarvita.

Kohtaamisella tarkoitetaan: sairaanhoitajan ja potilaan välistä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kommunikointia. Kohtaamiseen kuuluu muun muassa elekieli, sanat, äänenpaino ja kuuntelu.

Kiitos jo etukäteen kyselyyn osallistujille!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Millaisia kokemuksia kohtaamisesta sinulla on sukupuoli- ja seksuaalivähemmistön edustajana sairaanhoitajan vastaanotolta terveyskeskuksesta? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy