Het Grote Sint en Pietenspel - Olmen

Hallo beste Pietengezin,

Welkom op ons Groot Sint en Pietenspel.

Heeft jouw gezin alles in huis om te worden bekroond als strafste Pieten-gezin?
Zijn jullie samen sterk, slim en bijzonder creatief? Krijg jij je (groot/pleeg)ouders mee op sleep? Dan zijn jullie misschien wel het meest geschikt om deze titel te dragen.
Let op! we spelen met het hele gezin. Warm je (Plus)mama en/of(Plus)papa/groot- en/of pleegouder(s) alvast maar op want het belooft zeer leuk maar ook erg spannend te worden. Zet alles op alles want met onze opdrachten dagen we jouw gezin uit.

We spelen niet zomaar. De Sint is steeds op zoek naar lieve en brave kinderen. Het Sint en pietenspel staat dan ook in teken van elkaar helpen. We spelen daarom niet voor een grote prijs maar voor het grote goede doel, dat jij mag kiezen!
Wie weet bekronen we jouw gezin wel tot winnaar van het spel en mogen we jouw goed doel blij maken met de opbrengst die we hiermee vergaren.

We spelen het spel met alle gezinnen samen op 05 december 2020. In jouw gemeente besloot onze Gezinsbond afdeling te spelen in de voormiddag. Het spel start om 10u30.

We spelen in totaal 90 minuten. Als de tijd om is, worden enkel de nog ingestuurde opdrachten beoordeeld en kunnen er nog laatste punten worden toegekend.

Heb jij zin om binnen je eigen bubbel samen met je gezin dolle pret te beleven voor het goede doel?
Reserveer alvast jouw plaatsje voor 30/11. Dan ben jij zeker dat jij kan spelen in je eigen buurt.
Wacht dus niet te lang en schrijf hieronder jouw gezin in!

Nadien inschrijven kan nog tot 04/12, tot alle speelkamers volzet zijn. We kunnen echter na 30/11 niet meer beloven dat je speelt binnen je eigen buurt. Dit hoeft geen invloed te hebben op jullie spelervaring thuis.

Uitleg over het spel, het spelreglement en de voorwaarden vind je op:
https://olmen.gezinsbond.be/

Om dit spel te kunnen spelen heb je nodig:
- een gezin – hoe zotter hoe liever – met één of meerdere kinderen vanaf 4 jaar.
- een tablet of smartphone met toegang tot het internet (1 per gezin)
- een account op Facebook Messenger, waarmee je tijdens het spel communiceert met Sint & Piet

Wil je graag weten hoe het spel er aan toe gaat? Ons spel kent een zelfde verloop maar staat helemaal in het teken van de goede lieve Sint en zijn Pieten.
Kijk snel op: https://www.youtube.com/watch?v=YFqnshk0mh8&feature=youtu.be
Email address *
Naam van de hoofdpiet(en) *
Woonplaats van het gezin (straatnaam+huisnummer+gemeente) *
Ik ben lid van Gezinsbond of houder van een UIT- of vrijetijdspas
Gelieve hier de kaart/ID-nummer (vrijetijdspas en UITpas) of lidkaart nummer (indien men lid is van Gezinsbond) te noteren. We kunnen u enkel de korting bieden als we deze gegevens van u mogen ontvangen.
Betaling
We kunnen uw inschrijving pas bevestigen na betaling van het inschrijvingsgeld op onderstaande gegevens. Mits betaling ontvangt u in de week voor het spel een bevestigingsmail met de nodige aanmeld gegevens.

Prijs:
- Lid van gezinsbond - 5 EUR
- Houder van een UITpas of een Vrijetijdspas - 2 EUR
- Andere inschrijvingen - 7 EUR

De opbrengst van het spel gaat naar het goede doel.

gegevens die u nodig heeft om de betaling uit te voeren:
- Rekeningnummer: BE81 3200 4960 1224
- Vrije mededeling: Grote Sint en Pietenspel + naam van de hoofdpiet(en)
Het goede doel?
We willen in deze donkere en bijzondere tijden inzetten op lichtpuntjes zoals betrokkenheid en solidariteit. Daarom vragen we jou om een goed doel te kiezen dat jij belangrijk vindt. Tijdens het spel neem jij het op voor dit goed doel. Eindig je als eerste in het spel, dan mag jij jouw gekozen doel voordragen. Het goed doel ontvangt dan van ons de opbrengst van het spel.

Wil jij je goed doel meer kansen geven? Nodig alle gezinnen uit je omgeving uit om mee te dingen naar de titel van strafste Pietengezin. Hoe meer kandidaat-Pieten kiezen voor jouw gekozen doel, hoe groter de kans dat jullie goed doel wordt geselecteerd én hoe hoger de opbrengst zal zijn.

Wij kijken alvast uit naar jouw keuze!

Heb je geen inspiratie? Geen probleem. Hieronder vind je enkele lokale initiatieven die uw steun goed kunnen gebruiken.

- De Schakel
Het goede doel waarvoor jij graag wil spelen: *
Privacy
De gegevens die hierboven worden bevraagd, worden enkel gebruikt ikv het 'Grote Sint en Pietenspel'. Ze worden niet verspreid aan derden of worden later niet opnieuw gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuws uit onze afdeling, tenzij u daarvoor toestemming geeft. U kan uw gegevens te alle tijde laten verwijderen door ons een mail te sturen. U vindt onze gegevens via onze website: https://olmen.gezinsbond.be/
In de week volgend op het spel, ontvangt u van ons nog een dankmail.

Ons privacy beleid vind je op: https://www.goedgezind.be/privacy/
Ik verklaar mij akkoord met het wedstrijdreglement en het privacybeleid zoals hierboven beschreven. *
Required
Ik geef Gezinsbond de toestemming om mijn ingestuurde foto's te gebruiken op eigen sociale media en Gezinsbondgerelateerde artikels ter promotie van onze Sintactiviteit. Ik weet dat ik te allen tijde kan terugkomen op deze beslissing door een mail te sturen naar de afdeling. Ik vind de gegevens terug op de website https://olmen.gezinsbond.be/ *
Required
Ik geef Gezinsbond de toestemming om mij op de hoogte te houden van lokaal nieuws en activiteiten. Ik weet dat ik me te alle tijde opnieuw kan uitschrijven door een mail te sturen naar de afdeling. Ik vind de gegevens terug op de website: https://olmen.gezinsbond.be/ *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy