Garagesale zondag 09 juli 2023
Op de 2e zondag van Juli organiseert de dorpsraad een garagesale  en rommelmarkt in Graauw. Er kan worden verkocht vanuit de garage, voortuin, oprit of er kan worden verkozen plaats te nemen op een aangewezen plaats.Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Er worden geen officiële verkopers / kramen geplaatst.  
Let op bij verkoop uit garage / tuin. Vorige editie heeft geleerd dat men zich richt op de Dorpsstraat, Jacintastraat. Hieruit heeft de organisatie besloten de garagesale in te richten op Dorpsstraat, Jacintastraat, Irenestraat overgaand in de Rozenstraat. adressen buiten deze cirkel kunnen worden opgenomen in de adressenlijst maar dienen rekening te houden met weinig bezoekers. De sale is van 07:00u tot 16:00u Ieder is vrij om de verkoop te starten en te stoppen tussen aangegeven uren zonder de organisatie hiervan op de hoogte te stellen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Adres
E-mailadres *
Telefoonnummer
Verkoop *
Mijn adres mag worden toegevoegd aan adressenlijst voor bezoekers.
Clear selection
Opmerkingen aan de organisatie
De dorpsraad organiseert de Garagesale en draagt zorg voor de vereiste vergunningen. Er mogen op de Garagesale geen voeding of alcoholische dranken worden verkocht. De dorpsraad is niet verantwoordelijk voor diefstal, schades, discussies of enige vorm van ontevredenheid die voortvloeit uit verkoop tijdens de Garagesale. De dorpsraad behoudt zich het recht om het evenement te annuleren bij extreem slecht weer, uit overheidswege of te weinig aanmeldingen zonder enige vorm van vergoeding. U bent zelf verantwoordelijk voor de te verkopen waar. Het mag niet gaan om nieuwe goederen die u gekocht, gekweekt of geproduceerd heeft met de bedoeling om ze achteraf te verkopen. Bij verkoop op een aangewezen plaats dient u zelf te zorgen voor een tafel, laken enz... om de plaats in te richten. Er worden enkel plaatsen toegekend, geen faciliteiten. Op of bij je plaats mag er geen gebruik worden gemaakt van aggregaten of stroomverwekkers. U dient na afloop zelf te zorgen dat uw plaats netjes en opgeruimd is. Wanneer deze niet netjes wordt achtergelaten zal deze worden opgeruimd met een boete van €50,- als gevolg.Indien u toestemming geeft om uw adres op de lijst te laten plaatsen gaat u akkoord met vermelding van uw adres op een lijst die wordt uitgedeeld aan bezoekers van de Garagesale die ook van buiten Graauw kunnen komen. Let op, de inschrijvingen voor deze lijst moeten voor 28 juni 2023 ingediend worden i.v.m. het opstellen van de lijst. Indien u later inschrijft komt uw naam niet op deze lijst te staan. Op deze lijst wordt enkel het adres vermeld zonder naam en telefoon. U bent gebonden aan de vergunningen van de dorpsraad en verkoopt dan ook enkel tussen de aangewezen tijden. De dorpsraad zal per flyers, poster en sociale media aandacht geven aan de Garagesale waardoor bezoekers  en toeristen uit de wijde omgeving kunnen worden getrokken. *
Contact
De organisatie loopt via de dorpsraad Graauw - Paal - Zandberg
E - Mail: secdorpsraadgraauw@gmail.com
tel: 0031612867031
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy