UHK Klubbkort försäljning 2021 Vårtermin
Nu är det dags att sälja klubbkort. Detta är en viktig del i vår ekonomi som får klubben att gå runt och vi har ett avtal med Klubbkortet som gör att vi tjänar lite extra på varje häfte som säljs. När vi säljer Klubbkort går all vinst till klubbens gemensamma kassa för att täcka grundläggande kostnader som vi har inom Uppsala HK. Man får naturligtvis sälja fler klubbkort om man kan och vill och stötta klubbens ekonomi.

En spelare (gäller Flickor/Pojkar födda 2012 --> Seniorer) kan i stället för att sälja Klubbkort välja friköp (köpa sig fri) och behöver därmed inte hantera försäljningen av klubbkortkort. Avgiften för detta är 400 kronor per termin och spelare. Men det är bättre om ni säljer klubbkorten då det gynnar klubben med volymförsäljning.

Lag/grupper säljer enligt följande:

Alla spelare som tillhör lag från flickor/pojkar födda 2012 till seniorer i våra barn, ungdom- och seniorlag säljer
3 st på hösten och 3 st på våren.

Gällande våra handbollsskolan och våra två motionslag inom dam/herr så är det frivillig att sälja klubbkort, kanske ni behöver 1 själva eftersom man kan tjäna pengar med hjälp av alla rabatter, ni stödjer även klubbens satsning på våra ungdomar. Mer information om detta kommer via Anders Olsson till respektive handbollsskola.

Se mer information här >>> http://www.uppsalahk.se/sida/?ID=299177

Syftet med detta frågeformulär är att vi skall få en snabb uppskattning på antal tryckta respektive digitala klubbkort som behövs per lag, tidigare har vi fått lämna tillbaka flera hundra stycken och det är en onödig hantering.
Spelarens namn *
Fyll i för- och efternamn.
Spelarens födelsedatum *
Fyll i spelarens födelsedatum.
MM
/
DD
/
YYYY
Spelaren tillhör följande lag *
Välj det lag som spelaren tillhör
Val av klubbkort eller friköp *
Se information om klubbkortet här >>> https://www.klubbkortet.se/ Obs! om ni svarar övrigt så skriver ni önskat antal klubbkort.
Övrig info
Om ni vill meddela något så kan ni skriva detta här.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Uppsala HK. Report Abuse