Inschrijvingsformulier nieuwe leerling schooljaar 2020-2021
Beste ouder(s)

Het ministerie van Onderwijs heeft beslist dat het door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk is om uw kind via een fysiek inschrijvingsmoment bij ons op school in te schrijven.

Om die reden werd er gekozen om dit schooljaar onze inschrijvingen digitaal te laten verlopen. Via dit formulier kan u uw kind registreren voor het schooljaar 2020-2021.

Na uw registratie zal het schoolsecretariaat (053/46.33.00) de gegevens verwerken en zo snel mogelijk contact met u opnemen.
- Indien er WEL plaats is worden er verder afspraken gemaakt om de inschrijving te finaliseren. De nog in te vullen documenten zullen u per e-mail of per post bezorgd worden. Enkel bij uitzondering kan er alsnog een fysiek contactmoment ingepland worden. Dit zal na schooltijd of in het weekend plaatsvinden wanneer er geen leerlingen op school aanwezig zijn.

- Indien er GEEN plaats is dan komt u op onze wachtlijst terecht en ontvangt u van ons een weigeringsdocument.
Wanneer er openstaande plaatsen vrijkomen (bv. door een verhuis) zal de eerstvolgende op de wachtlijst zo snel mogelijk worden gecontacteerd.

Indien u meerdere kinderen wil registreren, moet u het formulier telkens opnieuw invullen.
Leerlingen die reeds bij ons ingeschreven zijn, worden automatisch ingeschreven voor het volgende schooljaar en zijn zeker van hun plaats. U hoeft hiervoor niets te doen.

Om de kwaliteit van ons onderwijs te garanderen werd er voor het schooljaar 2020-2021 een maximumcapaciteit bepaald per klas (kleuterschool: 22/klas en lagere school: 24/klas).

Ik verwijs jullie tot slot graag door naar onze website: www.debij.be en Facebookapagina: https://www.facebook.com/BasisschoolDeBij. Daar vinden jullie alvast heel wat nuttige informatie.

Voor verdere vragen mag je steeds contact opnemen met onze school via info@debij.be of 053.46.33.00.

Het team van GO! Basisschool De Bij heet jullie alvast van harte welkom!

Met vriendelijke groeten

Stanny De Block
Directeur GO! Basisschool De Bij
Start uw inschrijving door op de knop 'Volgende' hieronder te klikken.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy