Half Day Pass
Daca esti creator de continut ori antreprenor si doresti sa participi la conferintele care se desfasoara in a doua parte a zilei, precum si la Gala Webstock Awards, poti solicita acces gratuit completand formularul de mai jos. Dupa primirea invitatie, trebuie sa confirmi ferm participarea pana pe 2 octombrie ora 18:00. Locurile sunt limitate!

Invitatiile vor fi acordate incepand cu data de 1 septembrie, in mai multe serii, in limita locurilor disponibile.

Cu prietenie,
Echipa Evensys
Prenume si Nume *
E-mail *
URL Blog / Companie *
Profil / Pagina Facebook *
Twitter
Instagram
Orasul de resedinta *
Telefon
Motivatie participare *
IMPORTANT
Ne dorim sa pastram legatura pentru viitoarele editii Webstock, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy