Intresseanmälan - Rönninge gymnasium
Hej!
Vad roligt att just du är intresserad av Rönninge gymnasium. För att kunna behandla din ansökan till skolan behöver du svara på följande frågor:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vilken årskurs söker du till? *
Läs detta om du söker plats till åk 1
I mitten av augusti tar skolan över antagningen från Gymnasieantagningen. Först och främst fortsätter vi att ta in elever från Gymnasieantagningens reservlistor. Efter det kan vi ta in elever via denna intresseanmälan. Generellt sett är det bäst att vara med från terminsstart men det kan även gå att byta till oss under pågående läsår.
Om du är behörig till programmet du söker till konkurrerar du om plats med din meritpoäng från grundskolan. Observera att du kan bli kallad till skolan för intervju.

Läs detta om du söker plats till åk 2 eller åk 3
Om du önskar byta till Rönninge gymnasium under pågående utbildning behöver vi se din studieplan för att se vilka kurser du har läst och hur dom stämmer överens med kurserna på utbildningen du söker till. Har du hunnit få betyg vill vi se dom också. Generellt sett är det bäst att vara med från terminsstart men det kan även gå att byta till oss under pågående läsår. Observera att du kan bli kallad till skolan för intervju och att skolan vill se dina grundskolebetyg.

Vilket program/inriktning är du intresserad av?
Clear selection
För och efternamn *
Personnummer
Nuvarande skola *
Nuvarande program
Vilken grundskola har du gått på?
Hemadress *
Mobilnummer *
E-post *
Övrigt
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Salems kommun - Grundskolor. Report Abuse