Anmälningsformulär Mermaid-kurs
Mermaid-kurs 

10 gånger

*Förkunskaper: Deltagaren ska kunna simma 15 m självständigt i vattnet. Deltagaren ska också kunna simma under vattnet utan problem, simglasögon är okej att använda under denna kurs

* Mål: Lära sig att simma som en sjöjungfru under vattnet med mermaid-fena, dessa lånar vi ut samt simglasögon. Målet i kursen är att ta sig fram under vattnet med korrekta fjärilskickar, hitta en bra andningsteknik och utforska bassängen under vattnet med hjälp av roliga undervattens hinderbanor.

Nästa nivå: Fortsättningskursen

2170 kr Hagabadet Örebro 15.45-16.30 Nybörjargrupp kursstart 18/4 söndagar
Uppehåll: Inga uppehåll
Avslutning: 20/6

*Förkunskaper: Deltagaren ska kunna simma 15 m självständigt i vattnet. Deltagaren ska också kunna simma under vattnet utan problem, simglasögon är okej att använda under denna kurs. Samt gått nybörjarkursen och behärska de grundläggande kunskaperna väl.

*Mål: Fortsätta att utveckla tekniken för att kunna simma som sjöjungfru under vattnet. Mermaid-fena och strumpa lånar vi ut samt simglasögon. Målet i kursen är att ta sig fram under vattnet med korrekta fjärilskickar, hitta en bra andningsteknik och utforska bassängen under vattnet med hjälp av roliga undervattens hinderbanor. Samt fördjupa och utveckla de kunskaper deltagaren lärt sig i nybörjarkursen.

Kurserna avslutas med en uppvisning under vattnet framför kameran.

 
Deltagarens namn *
Ansvarig *
Personnummer deltagaren *
Personnummer för ansvarige *
Epost *
Telefon *
Adress *
Postnummer *
Bassäng *
Meddelande
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med 3 veckor innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simskola ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni info@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy