Anmälningsformulär Mermaid-kurs
Mermaid-kurs 

6 gånger


1550 kr Hagabadet Örebro 16.30-17.15 teckenspråk och hörande kursstart 9/1 tosdagar


*Förkunskaper: Barnet ska kunna simma 5 m självständigt om man har med en vuxen i vattnet eller 15 m självständigt utan vuxen med i vattnet. Barnet ska också kunna simma under vattnet utan problem, simglasögon är okej att använda under denna kurs.


*Mål: Lära sig att simma som en sjöjungfru under vattnet med mermaid-fena, dessa lånar vi ut samt simglasögon. Målet i kursen är att ta sig fram under vattnet med korrekta fjärilskickar, hitta en bra andningsteknik och utforska bassängen under vattnet med hjälp av roliga undervattens hinderbanor. 


Max antal: 8 st


Kursen avslutas med en uppvisning för nära och kära och eventuellt andra intresserade barn och föräldrar från simskolan. 

Anmälan är bindande, men går att avboka till och med en vecka innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen.
Barnets namn *
Your answer
Ansvarig vuxen *
Your answer
Personnummer barnet *
Your answer
Personnummer för ansvarige *
Your answer
Epost *
Your answer
Telefon *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Bassäng *
Meddelande
Your answer
Bindande anmälan *
Anmälan är bindande, men går att avboka till och med en vecka innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden för kursen. Kursstarten är det datum som står angivet i informationen ovan bredvid bassängens namn.
Required
GDPR *
Personuppgifterna ni lämnar i detta anmälningsformulär används för att vi på Delfinens Simskola ska kunna kontakta er angående vår verksamhet, inga uppgifter lämnas vidare. Era uppgifter sparas till dess att ni meddelar oss att ni önskar att ej stå med i vårt kundregister. För att meddela detta kontaktar ni info@delfinenssimskola.se
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy