Palm-Plaza heropening suggesties
Suggesties voor een eventuele heropening van Palm-Plaza (2018)

----------
LETOP! Alle antwoorden die niet serieus worden bedoelt zullen niet worden meegenomen in het totaal resultaat.
Geef dus normale en goede argumenten op waar wij iets mee kunnen voor onze eventuele heropening!
----------

Deze vragenlijst lijkt heel groot maar is in de praktijk niet kleiner. Een deel van de vragen wordt mogelijk overgeslagen aan de hand van jouw antwoord keuze.
Het doel?
Momenteel is Palm-Plaza (tijdelijk) gestopt met het aanbieden van haar diensten, omdat er toch enkele oud spelers waren die graag een heropening wouden hebben is besloten om het publiek te vragen wat zij graag willen zien voor een heropening.
Delen
Wij zouden het fijn vinden als je dit formulier ook naar andere eventuele geïnteresseerde stuurt, hoe meer mensen het formulier invullen hoe beter wij een beeld kunnen vormen voor wat spelers graag willen zien in onze toekomstige server.
Discord
Palm-Plaza maakt gebruik van de TechnicWeb Community Discord, deze is te vinden via https://discord.gg/wkcFsJG
Om toegang te krijgen tot de Palm-Plaza sectie dien je in de #bot-commands channel het volgende te typen: ?rank Palm-Plaza.

Bovendien bevat deze Discord groep ook nog een mogelijkheid om over diverse andere games te kunnen praten. Zodat er voor iedereen wat te doen is.
Privacy
Palm-Plaza beschikt niet meer over een actuele privacy verklaring. Maar alle gegevens die je hier invult zullen uitsluitend bedoelt zijn om een beeld te krijgen bij welke persoon de lijst invult en om eventueel contact op te kunnen nemen voor verdere vragen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy