Електронен формуляр за училищата, включени в Списъка на иновативните училища за учебната 2019/2020 година, които ще подават нов проект
В програмата за иновативни училища се кандидатства единствено чрез електронен формуляр, разделен на секции. Въпросите във формуляра отговарят на въпросите в работния документ (чернова). За да продължите към следваща секция, трябва да попълните всички задължителни полета, отбелязани със символ * (звезда).

Във формуляра могат да се добавят връзки/линкове към избрано от Вас хранилище като Google Drive, OneDrive, Dropbox и др. Ако документите са повече от един - можете да ги архивирате. Уверете се, че интернет връзките водят към конкретните документи/ресурси, които искате да споделите. Уверете се че документите, които са достъпни чрез интернет връзки могат да бъдат записвани свободно, преглеждани и препращани, без да се иска специално разрешение. Това е необходимо за оценката на проекта.
Данните от този формуляр ще са достъпни само до членовете на Комисията за иновативни училища и представители на РУО.

При успешно изпращане на формуляра ще видите съобщение: „Успешно подадохте формуляр с нов проект за иновативно училище!" Това съобщение е потвърждение, че формулярът е изпратен успешно. Автоматично ще получите копие от подадения от Вас електронен формуляр (в PDF) на имейл адресът, който въведете в полето отдолу, на тази страница.

За въпроси относно работата на формуляра и технически въпроси: info@ischools.bg
За въпроси относно програмата за иновативни училища: n.beleva@mon.bg (Незабравка Белева)
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Creative Training Association. Report Abuse