WINDOW: Welzijns Impact Direct Omwonenden Windturbines - Windpark Spui
Uitleg over deze checklist:

Aan de hand van het BurgerInitiatief (zie Filopopers.nl) en als gevolg daarvan, is ook deze checklist gemaakt. De CPG, tezamen met de I.C.I.P.-duurzame transities, en de belendende dorpsverenigingen, en, last but not least een klein groepje Piershilse turbinepineuten, die: allen tezamen: de giga overlast wensen te verhelpen, en ergo samen 'n gemeenschap-pelijke en formele vertegenwoordiging voor omwonenden van Windpark Spui vormen naar gemeente, provincie en het windpark, staan vierkant achter deze checklist.

Ondanks dat het geluid binnen de wettelijke regels en normen blijkt is de overlast te vaak te groot.
Om dit overzichtelijk in kaart te brengen is deze checklist nodig.

De checklist bestaat niet alleen voor windpark Spui, er is ook een nationale, en een internationale versie, en u heeft nu  toegang tot de checklist voor omwonenden van windpark Spui. Tezamen gaan wij vooralsnog uit van een moderne range in kilometers van 10 x de tiphoogte, d.i. in dit geval: ruim 1.9 km. Er leven mensen al op 500 meter van de 5 industriële turbines... En, dit staat in geen verhouding tot de zgn 41/47 Lden grenzen. Vandaar deze checklist!

Beste invuller van deze lijvige lijst, er staan nogal wat vragen in waar u misschien even goed over na wenst te denken voor u een antwoord in typt.
Doe dat vooral!
In alle rust, en: geen enkel antwoord is fout of misplaatst.

U kunt deze lijst anoniem invullen of op persoonlijke titel (met contactgegevens) zodat verdere bevraging mogelijk is. De verzamelde data worden geanonimiseerd voorgelegd aan een onafhankelijke medicus en idem epidemioloog. De afstand tot de turbines en uw woning is daarbij belangrijk, u kunt afstanden meten met behulp van Google Maps, voor meer informatie zie: https://support.google.com/maps/answer/1628031

U kunt deze lijst ook vaker invullen, bijv. 1 x p/maand, zodat er een overzichtelijke tijdlijn komt van wat zich opdoet, progressie (of de klachten erger worden, veranderen), en ook adaptatie (plotse klachten die u eerst had, maar waar uw geest/lichaam op aanpaste).

Dank u op voorhand voor invullen!
En: sterkte!!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Clear selection
Voor de hoeveelste keer vult u de lijst in? *
als u vaker invult, laat dan wel, ter verificatie, uw naam en e-mail adres achter
Naam
als u anoniem wilt blijven kunt dat invullen, dit geldt ook adres/mail
Uw leeftijd
Bent u al eerder aan geluid(-s-overlast) blootgesteld
Clear selection
Woonplaats
Clear selection
E-mail adres
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy