Inschrijfformulier introkamp 2019
Hoi lieve eerstejaarsstudent,

Super leuk dat je met ons mee wil gaan op kamp! Het kamp zal dit jaar plaatsvinden van 30 augustus tot 1 september 2019. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in. We zouden graag nog even willen benadrukken dat het absoluut niet gaat om een ontgroeningskamp. Ons doel is om jullie eerste jaar fijn te laten beginnen. Niks is dan ook verplicht.

Het kamp zal 50 euro gaan kosten. Dit is inclusief overnachting, eten en vervoer. We zullen uiteraard rekening houden met dieetwensen. Mocht het kamp niet door kunnen gaan vanwege de situatie omtrent corona, krijg je je geld gewoon terug. Ook zullen we dan een leuk alternatief organiseren!

Verder hebben we nog wel een aantal gegevens van je nodig, zodat we het kamp nog beter voor je kunnen organiseren. Verder is het nog belangrijk om te vermelden dat de deelname aan het kamp ook vereist dat je lid wordt van de studievereniging. Dat kan via de volgende link: https://forms.gle/jExujQPoQsc6Gx3EA (sorry voor de vele formulieren)

Voor verdere informatie over TW!ST en de introductieperiode verwijzen wij naar de website: http://twistgroningen.nl/bachelor/informatie-voor-aankomende-eerstejaars/

Als je verder nog vragen hebt, dan kun je ons altijd mailen op het mailadres: introcie@twistgroningen.nl.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
De IntroCie van TW!ST
Type opleiding *
Voornaam + Achternaam *
Dieetwensen *
E-mailadres *
Telefoonnummer (mobiele nummer) *
Telefoonnummer ouders (indien noodgevallen) *
Leeftijd tijdens introductiekamp *
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studievereniging TW!ST Groningen. Report Abuse