Kakvo je tvoje "ginekološko iskustvo" u Srbiji?


Ovaj jednostavan upitnik su postavile "Žene sa Interneta" (https://www.facebook.com/ZeneSaInterneta) kako biste POTPUNO ANONIMNO podelile vaša iskustva i utiske o odlasku na ginekološke preglede na državnim i privatnim klinikama u Srbiji, kao i sva ostala iskustva u vezi sa reproduktivnim zdravljem, porođajem, materinstvom, lečenjem reproduktivnih organa...

Znamo da nekada nije lako o tome javno pisati na Internetu, a IPAK želimo da čujemo šta žene u Srbiji doživljavaju, kako se zbog toga osećaju.

Vaši odgovori biće postavljeni na našoj stranici (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.336145439845192.1073741839.272195956240141&type=1&l=33f69ea0e6) u obliku albuma BEZ OBJAVLJIVANJA IMENA I LIČNIH PODATAKA, i nema potrebe da ih bilo gde upisujete. Molimo vas nemojte pisati ni imena lekara i ostale lične podatke, nećemo ih objaviti.

Nećemo se baviti konkretnim institucijama i lekarima, želimo da podelite vaša iskustva, utiske i ocene, da bismo imale što bolje opisan odnos prema ženskom reproduktivnom zdravlju u Srbiji!

Pozdrav i hvala svima!
Žene sa Interneta
    This is a required question

    Captionless Image