Prijava na konkurs za Design thinking obuku
Timočki omladinski centar – TOC raspisuje:
 
KONKURS
 
Za 20 učesnika, mladih ili predstavnika OCD koji žele da na inovativan način reše društvene probleme ili jednsotavno žele da kreiraju novi proizvod ili uslugu u okviru petodnevne obuke za Designe thinking.

Obuka Design thinking realizuje se u okviru projekta "Prostor za POMAK" koji TOC realizuje uz podršku Ministarstva oladine i sporta Republike Srbije. Cilj projekta je da unapredi razvoj preduzetništva, zapošljivosti i uslova za zapošljavanje mladih kroz formiranje modernog koreativnog prostora za zajedničko delovanje i pružanje usluga poslovane inkubacije i preduzetničke inovacije.

Učesnici će u toku treninga imati ptiliku da prođu kroz sve faze Design thinking metodologije, učeći alate i tehnike koje će primeniti na svojim projektima. Kroz niz pažljivo kreiranih, interaktivnih i inkluzivnih aktivnosti, učesnici će naučiti kako da primene Design thinking na rešavanje bilo kojih problema sa kojima se susretnu u svojim organizacijama.
Mladi uče kroz Design thinking da je stav “Ja mogu!” najmoćniji alat u koji osoba može da veruje. Mladi koji to otkriju „menjaju svet“ tako što izraze sopstvene ideje za bolji svet i da ih stave u akciju.

 
Ko može da se prijavi:
 
Na konkurs se mogu prijaviti mladi (od 18 do 30 godina), mladi preduzetnici i freelanceri ili predstavnici organizacija mladih i za mlade iz Zaječarskog i Borskog okruga.
Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na lični napredak pozivamo vas da se prijavite.
 
Kako da se prijavite:
 
Prijavite se popunjavanjem prijavnog forumalar do 3. decembra 2017. godine
 
Odabrane učesnike kontaktiraćemo u ponedeljak 4. decembra 2017. godine.

Kada i gde će biti održana obuka:

Design thinking obuka biće održana u periodu od 9. do 13. decembra 2017. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru (Generala Gambete 44, 8. sprat).
 
Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kancelariju TOC-a na telefon 069 444 1091 ili  e-mail office@toc.rs .

1.Ime i Prezime *
Your answer
2. Mesto iz kojeg dolazite (Zaječarski i Borski okrug) *
Your answer
3. E-mail adresa: *
Your answer
4. Kontak telefon učesnika *
Your answer
5. Godina rođenja *
Your answer
6. Koja je vaša motivacija za učešće na Design thinking obuci? *
Your answer
7. Da li ste do sada bili učesnike neke obuke, treninga, seminara? *
Required
8. Navedite informacije koje bi organizator trebalo da zna? (specifične potrebe u vezi sa ishranom, kretanjem, zdravljem i sl.) *
Your answer
9. Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ćete učestvovati u radu na svim sesijama u toku trajanja obuke *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Timočki omladinski centar. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms