НАРАЧКИ ЗА СИГМА И НУМЕРУС
Полињата означени со * се задолжителни.

Овде може да се порачаат комплети (од 4 броја) за 2023/2024 година од списанијата Сигма и Нумерус.
Доколку сакате да порачате поединечни броеви, пишете на mitreskahristina@yahoo.com

Уплатата се врши на сметката на СММ
300000001276071,
депонент на Комерцијална банка АД, Скопје
со назнака „за СИГМА“ или „за НУМЕРУС“
Цената е 
СИГМА 480 денари за комплет од 4 броја за 2023/2024 година и
НУМЕРУС 420 денари за комплет од 4 броја за 2023/2024 година.

По завршувањето, можеби ќе треба да направите доказ за автентичност (I am not robot).
Откога ќе кликнете на submit, ќе се појави пораката:
„Вашата нарачка е примена. Ќе добиете e-mail за потврда. Ваш СММ!“.
Само тогаш нарачката е успешно испратена.

Потоа на e-mail адресата која сте ја внесле ќе добиете e-mail. И тоа е доказ дека успешно сте ја  испратиле нарачката.

Ваш СММ!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име и презиме *
Овде напишете го Вашето име и презиме. Доколку порачувате за училиште, треба да се напише името и презимето на одговорниот наставник.
Училиште
Доколку не порачувате преку училиште, ова поле оставете го празно.
Адреса за праќање по пошта *
Доколку сакате да ги подигнете вашите примероци од ПМФ, во ова поле запишете ПМФ. Тоа може да го направите во просторија 248 (втор кат, нов дел), во следните термини:
понеделник 14 - 15 часот;
вторник 15 - 16 часот;
четврток 12 - 13 часот.

Контакт: mitreskahristina@yahoo.com

Телефон за контакт *
Град *
Списание *
Required
Број на комплети кои ги порачувате од НУМЕРУС  (еден комплет се состои од 4 броја: 49-1, 49-2, 49-3 и 49-4, за учебната 2023/2024 година) *
Внесете 0 или природен број
Број на комплети кои ги порачувате од СИГМА   (еден комплет се состои од 4 броја: 130, 131, 132 и 133, за учебната 2023/2024 година)  *
Внесете 0 или природен број
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy