Vad kan Föreningen Skogs- och Lantbruksjournalister (FSLJ) göra för dig?
Styrelsen i FSLJ har det senaste året arbetat med att utlysa stipendium, samlat in tävlingsbidrag till internationella tävlingar, deltagit på IFAJ:s kongress och ordnat after work i samband med mässor. Under 2018 ordnades en fortbildningskurs på Wapnö för föreningens medlemmar och tidigare år har vi gjort utbildningar för allmänjournalister som vill veta mer om lantbruk och skogsbruk.

Vi vill vara en levande förening och behöver er hjälp för att veta vad vi ska fokusera på? Senast den 29 februari 2020 behöver vi ditt svar. Tack på förhand!
Varför är du medlem i FSLJ? *
Your answer
Vad är FSLJ:s viktigaste uppgift och hur tycker du styrelsen ska arbeta med denna? *
Your answer
Vilken typ av aktiviteter tycker du att FSLJ ska anordna? *
Your answer
Vad skulle kunna bidra till att du i en högre grad deltar i föreningens aktiviteter, skickar in tävlingsbidrag eller söker stipendium? *
Your answer
Har du något som du skulle kunna tänka dig att bidra med till föreningen? Exempelvis: Kan du föreläsa om något? Har du kunskap som du vill dela med dig av? Är du intresserad av att sitta i styrelsen? *
Your answer
Vilka arbetsplatser känner du till där föreningen skulle kunna rekrytera nya medlemmar? *
Your answer
Har du nytta av FSLJ i ditt arbete? *
Your answer
Hur skulle du kunna få ännu mer nytta av FSLJ? *
Your answer
Är det något du vill veta mer om? Exempelvis vad IFAJ och ENAJ är för något? Hur du kan få kontakt med internationella journalister osv?
Your answer
Namn, arbetsplats och kontaktuppgifter (frivillligt, men ett måste om du har ställt någon fråga och vill ha återkoppling)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy