Klachten Formulier Kraamzorg Mama
Een klacht
Als u een klacht heeft, dan kunt u daarover direct terecht bij de persoon die u de hulp of dienst heeft verleend en/of met de betreffende leidinggevende. Meestal is zo’n gesprek voldoende om het probleem op te lossen. Mocht u niet tevreden zijn over de oplossing dan kunt u een officiële klacht indienen. U dient uw klacht schriftelijk in middels dit formulier.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van uw klacht. Uw klacht wordt in behandeling genomen door de klachtenfunctionaris. U ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw klacht een reactie. Neemt het onderzoek meer tijd in beslag, dan laten wij u dit weten.

Het kan zijn dat u hierna niet tevreden bent over de wijze waarop uw klacht is afgehandeld. In dat geval kunt u een beroep doen op de Klachtencommissie. Dit kan dus alleen als u de interne klachtenprocedure heeft doorlopen. Mocht het onderzoek meer tijd in beslag nemen, dan wordt de aanklager hiervan op de hoogte gesteld. Indien de klacht via deze weg is verholpen zal de klachtenfunctionaris wederom zorgen voor een correcte registratie en archivering zodat deze informatie beschikbaar is voor zorg en dienstverbeteringen. Uiterlijk binnen 6 weken moet Kraamzorg Mama een beslissing nemen over een klacht.

Tot slot
Dit formulier kan u helpen bij het indienen van uw klacht. U kunt bij het invullen ook assistentie vragen aan onze klachtenfunctionaris. Aan het indienen en behandelen van een klacht zijn geen kosten verbonden. De kosten die een door u ingeschakelde deskundige of raadsman/-vrouw in rekening brengt, dient u zelf te dragen.

Klachtenformulier
Vul onderstaande formulier volledig in
Naam: *
Your answer
Adres: *
Your answer
Postcode en woonplaats: *
Your answer
Telefoon: *
Your answer
Email adres: *
Uw emailadres zullen wij gebruiken om u de ontvangstbevestiging te sturen.
Your answer
Het betreft een klacht omtrent: *
Eventuele naam van de betrokken medewerker of afdeling: *
Your answer
Kunt u hieronder zo uitgebreid mogelijk uw klacht beschrijven:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kraamzorgmama.nl. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms