Cum să ai de a face cu un obiect de artă?” - un ciclu de 4 seminare cu Alex Cosmescu [MD] / How to deal with an art object?
Vom analiza atât modul în care abordăm un obiect de artă, presupozițiile pe care le avem și spontaneitatea de care dăm dovadă în momentul întâlnirii cu el, și vom dezvolta, prin discuții critice, instrumente pentru a deveni capabili să vorbim în mod inteligent despre un obiect de artă cu care avem de a face pentru prima dată, într-un mod ancorat în însuși felul în care intrăm în contact cu el. Pentru a realiza acest lucru, în cadrul fiecărei întâlniri, vom, examina, împreună, moduri de a avea de a face cu obiecte de artă realizate în medii diferite, conectate prin tema comună a periferiei.
///
We will investigate both the way in which we already approach art objects, the presuppositions we bring to this encounter, the spontaneous procedures that we use, and we will develop, through critical discussion, tools for being able to talk intelligently about a newly encountered art object in a way that is anchored in our actual encounter with it. In order to accomplish this, during each meeting, we will examine, together, ways of encountering art objects belonging to different media, brought together by the common topic of the periphery.
///
apelul integral / original open-call: https://zpatiu.wordpress.com/2020/09/16/cosmescu/
///
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. / A cultural project co-funded by the Administration of the National Cultural Fund.
Nume, Prenume / Name & Surname *
Vârsta / Age *
Număr de contact / Phone number *
Email *
Domeniul de activitate / Field of activity *
Luând în considerare situația epidemiologică și restricțiile existente, vă rugăm să precizați zilele în care veți veți fi prezenți fizic la eveniment. / Taking into account the epidemiological situation and the existing restrictions, please specify the days when you will be physically present at the event. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy