SexyVolley nieuwjaarstoernooi
Op zaterdag 5 januari 2019 vindt het Nieuwjaarstoernooi 2.0 plaats in de Budelse Zuiderpoort. Het traditionele oliebollentoernooi bestaat dit jaar voor het eerst uit twee spelvarianten. Het Swingerstoernooi en een Liefhebberijcompetitie.

Swingerstoernooi
Dit toernooi is bedoeld voor de huidige en oud-leden van Ledûb Volleybal. Je schrijft je individueel in en wordt vervolgens door de organisatie in een team geplaatst. Iedereen ‘swingt’ door elkaar en komt zo met onverwachte teamspelers in aanraking. Dames, heren, recreanten allemaal door elkaar. Het kan zomaar zijn dat de buitenaanvaller van Heren 1, de spelverdeler van Dames 3 en de libero van Heren Recreanten 4 bij elkaar in het team komen. Uiteraard houden we qua teamindeling rekening met vriendschappen, relaties, flirts en teamgenoten.

Dus ook voor Nevobo!
Het grote doel is plezier maken, elkaar beter leren kennen en gezelligheid onder de (oud)Ledûb-leden om alle Kerstkilo’s direct er weer af te sporten. Zie het maar als een verrassingsmenu in een restaurant: je weet niet wat je krijgt maar het is vast de moeite waard! En lekker.

Er wordt 6 tegen 6 gespeeld. Deelname is dus ook voor Nevobo-spelers! Vanaf 18 jaar. Uiteraard sluiten we de dag ‘swingend’ af met een gezellig feest in de kantine van de Zuiderpoort.

Liefhebberijcompetitie
De Liefhebberijcompetitie refereert aan de oorspronkelijke spelopzet van het Nieuwjaarstoernooi, een indoor gezelligheids-volleybaltoernooi voor recreatieve teams. Deelname van Nevobo-spelers of -speelsters jonger dan 40 jaar is niet toegestaan. In tegenstelling tot het Swingerstoernooi schrijf je je hier als team in.


Belangrijkste informatie op een rij:
-Het inschrijfgeld voor het Swingerstoernooi is 5,- per persoon. Teams die meedoen aan de Liefhebberijcompetitie betalen 30,- per team. Eind december ontvang je bericht waar je het inschrijfgeld naar kunt overmaken.
- Het toernooi start om 12.00 en wordt rond 18.30 afgesloten.

1. Inschrijving voor:
2. Voor- en achternaam
Your answer
3 E-mail adres
Your answer
4. Huidige team
5. Positie
6. Teamnaam
(enkel van toepassing voor inschrijving Liefhebberijcompetitie)
Your answer
7. Voor- en achternaam contactpersoon
(enkel van toepassing voor inschrijving Liefhebberijcompetitie)
Your answer
8. E-mail adres contactpersoon
(enkel van toepassing voor inschrijving Liefhebberijcompetitie)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service