GRUPPEPÅMELDING SCOUTLINK AGENDA
Informasjon:
Ansvarlig leder MÅ sørge for at alle er obs på farene ved å koble seg til internett, og at speiderene har foresattes tillatelse til å bruke ScoutLink. Grunnet GDPR kan ingen speidere under 13 år godta våre regler og privacy policy, og det er derfor foreldrene som må gjøre dette på vegne av den enkelte speider. Vi forventer at ansvarlig leder følger opp, og håndterer dette med speidere/foresatte.

Reglene og sikkerhetsinformasjon på www.scoutlink.net/rules og www.scoutlink.net/safety må gåes gjennom før speidere kobler seg til. Anbefaler også ansvarlig ledere å gjennomføre WOSM's Safe From Harm kurs som du finner på https://www.scout.org/safefromharm

Ansvarlig leder BØR være kompetent til å hjelpe speiderene med å koble til minecraft-serveren og igangsette bygging. Områdene vil være låst til ansvarlig leders minecraft-konto, som vil måtte dele ut byggetillatelse til sine speidere. For hjelp med dette kan alle team-medlemmer (med rød tag foran brukernavn) kontaktes, ikke alle snakker norsk.

ScoutLink vil publisere hjelpevideoer for hvordan man kobler seg til vår server med pc/java-konto, og bedrock/xbox-konto.
Konsollversjonen av minecraft er dessverre låst til godkjente tredjepartsservere, utenfor vår kontroll, og kan ikke brukes mot ScoutLink sin server.
Det vil også være videoer som forklarer hvordan byggetillatelser blir gitt.

ScoutLinks Minecraft team koordinator, og dennes stedfortreder kan nåes på minecraft@scoutlink.net. Henvendelser om problemer, teknisk support o.l. kan sendes hit, men raskere svar vil mest sannsynlig foreligge ved å enten bruke #minecraft på vår webchat, eller i chat ingame.

I etterkant av gjennomført leir vil det bli sendt ut et eget skjema til gruppa hvor det skal fylles ut medlemsnummer og gruppenavn for å registrere deltakelsen i Min speiding.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Gruppas navn *
Antatt antall deltagere (for å beregne litt hvor stort område de trenger) *
Kontaktperson/ansvarlig leders navn *
Kontaktperson/ansvarlig leders minecraft-brukernavn(hvis kjent)
Kontaktperson/ansvarlig leders mail *
Kontaktperson/ansvarlig leders telefon
Antatt første deltagerdato *
Her setter dere inn antatt første dato for deltakere i deres gruppe
MM
/
DD
/
YYYY
Antatt siste deltagerdato *
Her setter dere inn antatt siste dato for deltakere i deres gruppe
MM
/
DD
/
YYYY
Kjente minecraft-brukernavn som skal være med på bygging(hvis de er kjent ved påmelding)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Norges speiderforbund. Report Abuse