Hogyan érzed magad az egyetemen?
A Színház- és Film Kar munkakörnyezetének kérdőíves felmérése

Kitöltési idő: kb. 35 perc
A kitöltés – igény szerint – anonim.

TUDNIVALÓK

Jelen kérdőívet a Színház- és Film Kar Etika és integritás munkacsoportjának tagjai készítették a hallgatók egyetemi közegen belüli jóléte és az akadémiai közösség interperszonális kapcsolatainak felmérése érdekében. A kitöltés során megadott válaszok egy további, átfogó kutatás részét képezik, melynek eredményeként számos konkrét lépés megtétele válik lehetségessé, mint például egy Etikai és Akadémiai Integritás Kódex megalkotása a Színház- és Film Kar keretein belül, vagy épp pszichológiai szaktanácsadás létesítése.

Célunk a lehető legbiztonságosabb munkakörnyezet megteremtése, mely keretein belül a diákok – tanulmányaikra összpontosítva – szabadon élhetnek a felsőoktatás nyújtotta fejlődési lehetőségekkel. Bízunk benne, hogy jelenlegi diákjaink, e felmérés során megadott válaszaikkal, hozzájárulnak minden jövőbeli, nem kívánt félreértés és helyzet megelőzéséhez.

A kérdőívben használt fogalmak tisztázása:
  1. abúzus - amikor egy személy arra használja befolyását (fizikai, társadalmi, intézményes), hogy hatalmat gyakoroljon személyed felett vagy valamilyen előnyre tegyen szert.
  2. diszkrimináció - valaki igazságtalan bánásmódban/kiértékelésben részesít bizonyos személyi jegyek vagy az identitásoddal kapcsolatos ismérvek miatt (társadalmi nem, etnikum, szexuális orientáció stb.)
  3. erőszak - valaki arra használja fizikai erejét vagy befolyását (társadalmi, intézményes stb.) hogy fenyegessen vagy megsértse fizikai-, szellemi- vagy érzelmi épségedet
Figyelem! Nem a Babeș—Bolyai Tudományegyetem Etikai Bizottsága vagyunk! Minden esetleges panaszodat írásban, a kari titkárságon keresztül teheted meg. A mellékelt tájékoztató segít abban, hogy azonosítsd a kellemetlen helyzeteket, és megmutatja, hogy miként léphetsz fel ellenük.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Általános információk

Azért van erre szükségünk, hogy beazonosíthatóvá váljanak az esetlegesen ismétlődő mintázatok és élethelyzetek.

Tanulmányi szint

Clear selection

Tanulmányi év

Clear selection
Szak
Nem
Clear selection
Életkor

Az anonim válaszadási lehetőséget választom

Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy