PRIJAVA na Predstavitev Vavčerjev za digitalizacijo (16.4.2019 @13:00, GZS)
Vabimo vas na brezplačni dogodek ob izidu Javnega poziva vavčerjev na področju digitalizacije, ki jih je objavil Slovenski podjetniški sklad. Namenjeni so so-financiranju aktivnosti MSP-jev v treh tematskih sklopih: digitalna strategija, digitalne kompetence in digitalni marketing.

Dogodek bo potekal 16. aprila 2019 ob 13. uri na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva 13, 1000 Ljubljana). O kakršnikoli spremembi o dogodku boste obveščeni prek navedene elektronske pošte in spletnih kanalov DIH Slovenija.

Udeležba je brezplačna, dogodek je javen in bo dokumentiran za namen promocije dogodka in podobnih dogodkov DIH Slovenija. Pridobljeni osebni podatki udeležencev bodo obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ime in priimek: *
Your answer
Ime organizacije: *
Your answer
Elektronski naslov za kontakt: *
Your answer
Kontaktna telefonska številka: *
Your answer
Pravna oblika organizacije: *
Your answer
S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Strinjam se, da organizator (DIH Slovenija) moje osebne podatke s prijavnega obrazca obdeluje in hrani za namen organizacije in izvedbe dogodka Predstavitev vavčerjev za digitalizacijo, do preklica privolitve oziroma najdlje pet let od zaključka dogodka. Hkrati soglašam, da organizator dogodka vse fotografije in videoposnetke z dogodka, na katerih sem upodobljen, lahko objavi v sredstvih javnega obveščanja (spletna stran, socialna omrežja, spletni in tiskani mediji) za namen promocije istovrstnih dogodkov, ki jih organizira, prav tako do preklica privolitve oziroma najdlje pet let od zaključka dogodka. Organizator dogodka DIH Slovenija se zavezuje, da bo osebne podatke udeležencev obdeloval skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Digital Innovation Hub Slovenia. Report Abuse - Terms of Service