PRIJAVNICA ZA PROGRAM FIT - MAMI 2019/2020
Prosimo, da vnesete vse zahtevane podatke. Pred potrditvijo preverite točnost podatkov. O podrobnostih vas bomo obvestili v čim krajšem možnem času.
Email address *
ime in priimek: *
Your answer
letnica rojstva: *
Your answer
telefonska številka / gsm: *
Your answer
e-pošta: *
Your answer
Ali imate kakšne kronične težave z zdravjem, alergije, prehranske posebnosti, morate jemati določena zdravila... *
Required
Če ste odgovorili na zgornje vprašanje z DA, navedite za kakšne primere gre:
Your answer
Izberite način plačevanja programa: *
Required
OBVESTILO O ZASEBNOSTI za stranke, ki se odločijo za plačilo preko spletne banke
Če ste izbrali plačilo preko spletne banke, soglašate z uporabo vaših podatkov (ime in priimek, naslov, e-pošta, telefonska številka) za pripravo in izstavitev računa našega podjetja in uporabo vaših podatkov v našem računovodstvu.
IZJAVA O FOTOGRAFIRANJA. Spodaj podpisani dovoljujem / ne dovoljujem fotografiranja na programih in dejavnostih agencije PAGON ŠPORT in uporabe fotografij v elektronski ali tiskani obliki za promocijske aktivnosti. *
Required
SOGLASJE ZA OBDELAVO PODATKOV
Glede na novo uredbo glede varovanja in obdelave osebnih podatkov GDPR, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018, vas prosimo, da izpolnite še spodnja polja. Hvala.
Ime in priimek*: *
Your answer
*podatek je obvezen
Dovoljujem, da: *
Required
uporabite za (izberete lahko več področij):
OBVEŠČANJE O (največ 24 krat v letu) *
Required
TER ZA STATISTIČNA RAZISKOVANJA.
Ob preklicu mojega soglasja: *
Informacija za stranke
Podatki se bodo obdelovali s strani podjetja PAGON ŠPORT in pogodbenih obdelovalcev. Pravico imate zahtevati vpogled v vaše podatke, kot tudi, da obdelavi ugovarjate, zahtevate omejitev obdelave, prenosa, ali popravka ali popolni izbris podatkov. Soglasje lahko prekličete v celoti ali za posamezni osebni podatek oz. področje in sicer tako, da pošljete preklic na elektronski naslov : matej@pagonsport.si ali uporabite povezavo za ODJAVO v posredovanem elektronskem sporočilu.
SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA
1. Športno rekreativni program FIT MAMI je namenjen celotni ženski populaciji za izboljšanje splošnega počutja, večje učinkovitosti in delovne storilnosti .
2. Program obsega od 40 - 80 ur in traja od septembra do junija, odvisno od udeležbe na vadbah .
3. Potrebna oprema: Športna oblačila (kratke hlače, trenerka, pajkice, kratka majica...), nedrseča obutev za notranje prostore in plastenko za vodo.
Za neustrezno in neprimerno opremo ne odgovarjamo! V primeru, da udeleženka nima primerne in zahtevane opreme, mu lahko vodja prepove oz. omeji izvajanje dela programa, kjer ugotovi, da neprimerna oz. pomanjkljiva oprema ogroža varnost udeleženke ali udeležencev.
4. Ob neupoštevanju pogojev sodelovanja, dogovorjenih pravil, učiteljev in animatorjev lahko koordinator udeleženko zavrne oz. odslovi s programa.
5. V primeru kakršnekoli nesreče dovoljujem, da izvajalec poskrbi za primerno zdravstveno oskrbo in prvo pomoč.
6. Udeleženci morajo biti nezgodno in zdravstveno zavarovani. Preverite status zavarovanja!
Izvajalec bo maksimalno poskrbel za varnost udeleženk, glede na pogoje izvedbe in število vadečih.
Podpisana sem seznanjena, da se večji del programa izvaja v okolju, kjer lahko pride do nezgode in/ali poškodbe zaradi objektivnih in subjektivnih dejavnikov.
Iz navedenega se bom seznanila in podučila o možnih nevarnostih, tako da skupaj naredimo čim več za preprečevanje nezgod.

PLAČILO, ODPOVED IN VRAČILO DENARJA:
1. Cena mesečne vadbe znaša 29,90 € - (4 obiski) in 44,90 € (8 obiskov) z vključenim DDV.
Cena zajema: športno - rekreativni program, vadbene pripomočke in rekvizite, najem prostora, organizacijo in izvedbo programa.
POPUSTI: Za mamice, katerih otroci obiskujejo druge naše programe je cena mesečne vadbe 24,90 € oz. 39,90 € (popusti se ne seštevajo)
2. PLAČILO: Z gotovino na prvi vadbi v mesecu ali plačilo preko spletne banke prejetem računu.
3. V primeru, da udeleženec s svojim obnašanjem in dejanji krši dogovorjena pravila, (pogoji sodelovanja) in je zavrnjen iz programa, ne vračamo denarja.
4. ODJAVA IZ PROGRAMA: Z vpisom v program se prijavljate na celoletno vadbo. V primeru da predčasno prekinete z obiskovanjem vadbe, nam morate to pisno sporočiti na naš e-naslov. V primeru, da ne prejmemo pisne odjave, vam obračunamo vse vadbe do izpisa, četudi niste bili prisotni na vadbah!
Datum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Podpis: *
Your answer
Zahvaljujemo se vam za izpolnjeno prijavnico. V primeru, da ne dobite povratne informacije v roku 3 dni od oddane prijave, nas prosim kontaktirajte na 041 767 282.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy