Conferinta nationala EU RO Governance

Asociatia EuroDEMOS are placerea sa va invite sa participati la Conferinta multiregionala „EU RO Governance” ce se va desfasura in perioada 15-18 noiembrie 2018 in Iasi.

Conferinta este activitate a proiectului Knowing the cohesion policy, factor of consolidating the European identity, desfasurat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Mai mute detalii despre proiect va invitam sa cititi pe pagina www.cohesionpolicy.com.

Conferinta "EU RO Governance" isi propune sa reuneasca factori de decizie, reprezentanti de ONG-uri, mass-media, sectorul de afaceri, sistemul educational formal intr-un spatiu comun de dezbateri si reflectii asupra rolului politicii de coeziune in dezvoltarea comunitatii, provocari si solutii, recomandari si mijloace durabile de actiune in implementarea politicii de coeziune a Uniunii Europene in Romania.

Va asteptam pentru inscrieri pana vineri, 09 noiembrie 2018.

Sunt de acord sa fie salvate datele personale de catre Asociatia EuroDEMOS pentru a fi anuntat(a) de rezultatele selectiei si transmiterea datelor personale inregistrate catre Uniunea Europeana in acord cu contractul de finantare al proiectului. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service