Vitalis Stipendium
Vitalis stipendium vill även i år premiera integrerade lösningar där digitalisering hjälper till att bryta traditionella barriärer och går på tvären mellan olika avdelningar eller huvudmän, till fördel för invånare, patient eller brukare. Det kan handla om en produkt, ett projekt, en metod eller ett arbetssätt.

Stipendiet är öppet för sökande från Sverige, Norge och Danmark.

Stipendiesumma
Stipendiesumman är på 50 000 SEK och kommer att fördelas på ett eller två bidrag från kommun och/eller landsting/region. Stipendiat/er kan även vara verksamma inom vård och omsorg driven i privat regi, på uppdrag av kommun alternativt landsting/region.

15 ”minutes of fame”
Tre finalister får presentera sina innovationer inom ramen för Vitalis konferensprogram, varefter juryn utser slutliga vinnare. En bra möjlighet att öka spridningen om just din/er innovation och nå ut till en relevant målgrupp!

Stipendiejury
En stipendiejury kommer att utse stipendiater. I juryn ingår personer med kompetens från vård- & omsorgsarbete, direkt eller indirekt.

Det står fritt för vem som helst inom vård och omsorg att anmäla kandidater till stipendiet. Dock skall kandidaten vara medveten om att han/hon är anmäld. Juryns beslut kan inte överklagas.

Kriterier för juryns bedömning:
- effekten av den innovativa insatsen
- hur innovationen är implementerad i organisationen
- möjligheter för nationell spridning av resultatet
- att ansökan innehåller beskrivning av hur innovationen gagnar individen, (vårdtagare, brukare, patient, anhörig), personalen inom kommun, landsting, region och/eller ekonomin i hos dessa huvudmän.

Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Titel/befattning
Your answer
Organisation/företag
Your answer
E-postadress
Your answer
Mobiltelefon
Your answer
Kort beskrivning av IT-innovationen, max 100 ord.
Your answer
Hur har/kommer innovationen att implementerats/implementeras?
Your answer
Hur gagnar innovationen vårdtagare/brukare/patient?
Your answer
Hur gagnar innovationen personalen inom kommunen/landstinget/regionen?
Your answer
Länka till en kort filmpitch, 2-4 minuter lång, där du beskriver/demonstrerar din innovation, samt nyttan med den. Har du ingen färdig film är ett tips att först ladda upp den på YouTube.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms