SDG Adventi Csendeshétvége - 2018. Jelentkezés
Ha vízen kelsz át, én veled vagyok..." (Ézsaiás 43:2a) - mert Ő hordoz a mélység fölött is. Ha nem mersz kilépni a csónakodból, ragadd meg Jézus feléd nyújtott kezét és gyere! Ő hív Téged, mi pedig szeretettel várunk.

Időpont: 2018. december 14–16.
Helyszín: Nagykőrös, KRE Főiskolai Kollégiuma, Arany János u. 28.

Kiket várunk?
14-25 év közötti fiatalokat, tanáraikat. Kérjük, hogy a hétvége elejétől a végéig, tehát péntek estétől vasárnap ebédig legyél jelen a találkozón. Így bontakozik ki leginkább mindaz, amivel készülünk, s te magad is így tudsz igazán megérkezni és jelen lenni.

Részvételi díjak:
Kedvezményes időszak 2018.október 25–november 19. közötti jelentkezés esetén: 9.500,-Ft/fő
Kedvezményes időszakon túl (november 20–december 4. között) jelentkezők részére: 11.000,-Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki meleg vacsorát, a szombati étkezéseket, a vasárnapi reggelit és az ebédet, és minden szervezési költséget. Hálózsákot, ágyneműhuzatot nem kell hozni! A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségét.

A részvételi díj összegéből előlegként 5.000,-Ft fizetendő. A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb november 19-én, hétfőn éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.

Ha anyagilag nem tudod bevállalni a hétvége költségét, a jelentkezés végén jelezd felénk és mindent megteszünk, hogy ez ne legyen akadály számodra!

Ha a részvételi díjon felül tudod támogatni a találkozót, azt a jelentkezés során szintén feltüntetheted! Kérlek, támogasd akár egy hamburger menü árával is, hogy aki nem tehetné meg, az is el tudjon jönni!

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG ÁTUTALÁSI VÉGSŐ HATÁRIDŐ: 2018. december 4.

SDG Hírlevél *
Szeretnénk Téged a további eseményeinkről, híreinkről, beszámolóinkról havi rendszerességű Hírlevelünkben értesíteni. A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom (továbbiakban: SDG) az e-mail címedet a rendezvényeivel kapcsolatos hírek továbbítására használja, azt nem adja tovább harmadik személynek. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.Örülnénk, ha Téged is a Hírlevél olvasók között tudhatnánk!
A csendeshétvége házirendjét elfogadom: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service