Boka en lingvist
Vill du veta mer om språkvetenskap? Varför inte boka en föreläsning av en lingvist?

Fyll i den här enkäten med din mejladress och lite kort information så hjälper vi dig att hitta en lingvist som kan komma och ge en föreläsning hos er. Vi kan inte lova att vi kan ordna en föreläsare åt alla som efterfrågar, men vi kan lova att vi kommer försöka!

En lingvist på föreläsningsbesök passar såklart ovanligt bra i kursen "Människans språk", men kan också funka i andra sammanhang. Kontakta oss så listar vi ut något.

Alla skolor har inte budget att spendera på externa föreläsare, en del forskare kan tänka sig att föreläsa gratis andra inte. Vänligen specificera er situation så försöker vi hitta en lösning.

Det här är en förmedling, ifall det inte är någon från Lingolympiadens arrangörsgrupp som passar eller som kan komma just då, så sätter vi er i kontakt med en lämplig språkvetare från ett universitet. I så fall sker kontakten från och med då direkt mellan er och den personen, och alla överenskommelser är er emellan.

Var i landet? *
Namn på skola eller annan arbetsplats *
Your answer
Namn på kontaktperson *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Kort beskrivning av den sorts föreläsning ni är ute efter (kom ihåg att vi inte kan era kursplaner så specificera ämnen mer än vilka kurser ni har) *
Your answer
Betalning (tänk på att forskare tar av sin arbetstid, så det är troligare att vi kan hitta någon om det finns någon form av ersättning) *
Ungefär vilket datum vill ni ha besöket? Välj ett som ligger ungefär där ni tänker ni vill ha föreläsningen *
MM
/
DD
/
YYYY
När måste ni senast ha svar? *
MM
/
DD
/
YYYY
Mer information?
Andra frågor eller kommentarer?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms