FKSE-Prizma filmklub jelentkezés
Szeptemberben indult útjára az FKSE és a Prizma folyóirat közös filmklubjának az ötödik évada. Az idei őszi program fókuszában egy sokszor visszatérő téma, a Kelet-Nyugat ellentét és annak különböző reprezentációi állnak.

Az idei évadot kísérleti módon online platformon folytatjuk tovább. Részvételi szándékodat az email címed elküldésével tudod jelezni. Mi válasz emailben küldjük a beszélgetés linkjét és néhány további információt az aktuális filmről.
Email address *
Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait (email cím) digitális adatbázisban tároljuk egy felhő alapú szolgáltatás igénybevételével. Az adatokhoz az FKSE és a Prizma állandó munkatársai férnek hozzá. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk. Az adat kezelésének célja az FKSE-Prizma filmklubbal kapcsolatos információk továbbítása, kapcsolattartás. Az adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatást kérhet bárki személyes adatai kezeléséről, továbbá személyes adatai törlését, helyesbítését, módosítását, zárolását vagy korlátozását bármikor, ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül kérheti az eroterben.fkse@gmail.com email címen. Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdést a megadott e-mail címen tehetik fel. Az igen válasz megjelölésével a jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait a fentiek szerint kezeljük. További részleteket az Adatkezelési szabályzat tartalmaz. *
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy