AIESEC Radionice stranih jezika
Prisustvovanje na radionici stranog jezika u trajanju od 5 tjedna, tri radionice tjedno po 90 minuta. Radionice traju od 17. lipnja do 29.srpnja 2019. godine.
Cijena sudjelovanja na radionici iznosi 150,00kn i uplaćuje se na račun AIESEC Varaždina u roku od najkasnije 3 dana od primitka računa na e-mail adresu.

Slanje potvrde uplate (skenirano/fotografirano) na e-mail: witc.varazdin@gmail.com

Prihvatom ponude i uvjeta poslovanja smatra se trenutak uplate navedenog iznosa na žiro račun AIESEC Varaždina, te se temeljem takve konkludentne radnje sklapa dvostranoobvezni ugovor.

Uplata se izvršava ISKLJUČIVO na žiro račun AIESEC Varaždina IBAN: HR9724840081100838217.

Na uplati je OBAVEZNO napisati ime osobe koja se prijavljuje na radionice stranog jezika.

Prema članku 80. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (Narodne novine br. 73/13.) računom se smatra račun izdan i poslan u elektroničkom obliku, izdan, ali i zaprimljen u bilo kojem elektroničkom formatu (XML, PDF).

Prema čl. 6. st. 2. Zakona o računovodstvu (Narodne novine br. 109/07. i 54/13.), knjigovodstvena isprava sastavljena kao elektronički zapis može umjesto potpisa osobe ovlaštene za zastupanje poduzetnika ili osobe na koju je prenesena ovlast sadržavati ime i prezime ili drugu prepoznatljivu oznaku osobe ovlaštene za izdavanje knjigovodstvene isprave ili mora biti potpisana sukladno zakonu koji uređuje elektronički potpis.


Prikupljeni podaci koristit će se samo u svrhe radionica AIESECA Varaždin i izdavanje računa za iste. Podaci se neće koristiti niti u jedne druge svrhe.
Prihvaćam uvijete sudjelovanja *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy