Malliksi ilmoittautuminen / Puhos muotishow
Ilmoittaudu alla oievalla lomakkeella malliksi Puhos muotishowhun lauantaina 17.8.2019 klo 20:30-21:00. Mallina olo ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Saatuamme ilmoittautumesi olemme yhteydessä sinuun pian!

Puhos Muotishow esittelee Puhoksen ja Helsingin eri kieliryhmistä tulevien suunnittelijoiden ja vaateliikkeiden mallistoja. Muotihown juontaa dj Subeer (SO/SE). Muotishown tuottaa Reihaan Abdirahmaan.

Puhos Loves People 2019 on lauantaina 17.8.2019 Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevalla Puotinharjun Puhos ostoskeskuksella järjestettävä koko perheen kulttuurifestivaali. Helsingin vilkkaimpiin monikulttuurisiin keskittymiin kuuluva Puhos on eri kielitaustaisten toimijoiden ylläpitämä ostoskeskus eri yhteisöineen ja yrityksineen. Alue on sen toimijoiden omaehtoisesti kehittämä kohtaamispaikka, joka kokoaa ympärilleen laajasti eri taustaisia ihmisiä. Puhos Loves People on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, joka tuo yhteen Puhoksen sekä eri itä-helsinkiläisryhmien yhdessä suunnittelemaa musiikki- ja kulttuuriohjelmaa että ruokaa. Tapahtuma on päihteetön.

Verkkosivu: https://www.puhoslovespeople.fi
Fb-tapahtuma: https://bit.ly/2SlDVgc

#PuhosLovesPeople

Nimi *
Your answer
Yhteystiedot *
Your answer
Viesti
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service