Színház-Dráma-Nevelés (28)                          Köztünk marad - online közösségi játék           regisztráció
A Színház-Dráma-Nevelés (28) módszertani rendezvény keretén belül két alkalommal játsszuk a Rakpart3 (a Szkéné Színház közösségi programja) online színházi játékát.
A "Köztünk marad" egy online közösségi játék, melyben valós időben alkotunk meg egy történetet - együtt. A játék során két színész számára adunk jelenetajánlatokat, akik élőben improvizálnak majd, hogy ezzel lendítsék tovább a történetet.

A két időpont:
10.00-12.30 (színészek: Bozó Andrea és Rainer-Micsinyei Nóra)
14.00-16.30 (színészek: Rainer-Micsinyei Nóra és Szabó Zoltán)

A játékban 14-en  tudnak egyszerre részt venni.
FONTOS: A regisztráció csak a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!
A részvételi díj: 2000,-
Bankszámlaszám: Magyar Drámapedagógiai Társaság, OTP 11701004-20065946, azonosításként kérjük, tüntesse fel az „KM” rövidítést és a jelentkező nevét!
A létszámkorlát miatt a regisztrálókat a részvételi díj befizetésének sorrendjében előreláthatóan 2-3 napon belül értesítjük arról, hogy bejutottak-e a programra (abban az esetben, ha mindkét időpont megfelelt nekik, arról is értesítjük őket, melyik időpontra jutottak be).

A játék zoomon valósul meg, szükséges hozzá stabil internet hozzáférés, mikrofon, kamera, valamint fülhallgató vagy headset. A játékba mindenki saját eszközéről jelentkezik be. A megfelelő minőségű kapcsolat érdekében hasznos letölteni a gépre az ingyenes zoom alkalmazást. A belépéshez szükséges linket és az előzetes információkat a megadott e-mailcímen keresztül kapják meg a résztvevők.

Megjegyzés: a Köztünk marad online színházi játékra külön, önálló regisztráció működik. Nem található meg a Színház - Dráma - Nevelés (28.) regisztrációs lapján.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
A jelentkező adatai
Társaságunk az Ön adatait a jogszabályi megfelelés figyelembe vételével, annak betartásával kezeli.
*
Név *
Számlázási név (ha nincs szüksége számlára, nekünk akkor is ki kell állítanunk, ezért kérjük, adja meg az alábbi adatokat) *
Számlázási cím *
Cég esetén adószám *
Melyik időpontra jelentkezik? *
Abban az esetben, ha már betelt a fent megjelölt időpont, megfelel-e a másik időpont is? *
Ha van bármilyen kérdése, megjegyzése, itt teheti meg:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy