Jornada de portes obertes a la caseta d'Orgó - dissabte 27/7/2019
L'acumulador d'orgó, desenvolupat pel Dr. W. Reich representa una valuosa eina convergent en molts casos de debilitat, inflamació, degeneració i lesió organísmica. En les últimes dècades ha estat i continua sent utilitzat en alguns centres clínics privats i hospitals públics innovadors.
En aquesta ocasió tindrem la possibilitat de gaudir d'una sessió individualitzada i de provar directament els beneficis de la irradiació d'orgó.
És imprescindible reservar mitjançant aquest formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè l'especialista** que conduirà la Jornada valori el teu cas i la conveniència que facis aquest tipus de sessió.

**Psicoterapeuta reichià, expert en treball de prevenció des de l'embaràs, amb experiència de diversos anys tant en la construcció com en la utilització de les eines orgòniques desenvolupades pel Dr. W. Reich. Estudiant d'acupuntura i altres intervencions terapèutiques energètiques; investigant formes d'integració de les diverses tècniques.

Durada: 1h per persona (sessió individualitzada + ús de la càmera).
Lloc: Ecocentre Pàmies - Balaguer (Lleida) *
* Com arribar a l'Ecocentre Pàmies: http://goo.gl/LU35In / Geolocalització amb Google Maps: Pàmies Hortícoles Balaguer

Col·laboració econòmica: per fer viable portar l'especialista perquè pugui fer les consultes in situ a l'acumulador d'orgó de l'Ecocentre, s'ha calculat un cost total de 300€. El valor total es dividirà entre totes les persones que participin d'aquesta jornada, la qual, només se celebrarà en cas que s'arribi a un mínim nombre de participants.
El pagament de les col·laboracions es realitzarà directament amb l'especialista (no amb l'associació Dolça Revolució) i en efectiu (no amb tarjeta).


Es recomana que els/les participants portin roba còmoda i lleugera.

Accés a agenda d'activitats Dolça Revolució amb els propers tallers i activitats: https://dolcarevolucio.cat/language/ca/chronosly/

--------------

Recomanacions fora de programa 27/7/2019:

Cada dissabte i fins a les finals de la tardor, es celebren les visites guiades de reconeixement de plantes i les seves propietats. Les activitats del matí no necessiten inscripció i no tenen cost. Atenció, grups amb autocar, han de concertar la visita prèviament.

09:45 Benvinguda amb limonada de la casa a recepció de l'hivernacle.
10:00 Es conformen dos grups (castellà i català) i comença la visita a viver i noves instal·lacions. En anglès per a grups prèviament concertats.
11:00 A les instal·lacions annexes a la nau consulta grupal sobre temes de salut.
12:00 Conferència: Exposición a les contaminacions. Es tractarà les afectacions dels tòxics en l'alimentació i la contaminació ambiental (plàstics, cosmètica, etc ...), els efectes dels camps electromagnètics i la contaminació lumínica i la seva prevenció, per Aleix Pàmies.
12:30 Diàlegs: Josep Pàmies interactuarà amb els assistents i atendrà consultes. Comunicació sobre novetats que ajuden a conservar la salut o recuperar-la.

Novetats: "Connecta a Terra", obertura del Mandala Podal Aromaterapèutic durant tot el dia. (Recomanació d'ús de barret per dies d'alt assolellada i temperatura, ús ideal de 9 a 12:00 i de 18 a 20:00 hores). Disponible espai ombrejat a manera de pícnic amb 8 taules, de lliure ús durant tot el dia i disponibilitat de presa elèctrica i aigüera. Disponibles dues places per a vehicles elèctrics amb càrrega lenta des schuko. Mascotes benvingudes, accés a tots els espais únicament en braços o transportí. Gossos subjectes amb corretja a tot el recinte exterior i acompanyats per l'amo. Zona d'ombra amb cèrcol per a gossos.

Benvinguts/des!

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu-e *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Localitat on resideix actualment *
Your answer
Rebre informació per email de properes activitats i campanyes de la Dolça Revolució *
Comentaris
Your answer
Poster taller CAT
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service